Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mért zavarja ha a pasik csajozni akarnak?
Figyelt kérdés
Eggyik részről megy a sírás hogy a pasik gyávák, nem kezdeményeznek stb. Másfelől ha a gyakorin egy pasi kiír egy kérdést hogy ismerkedne, sorra jönnek a válaszok h
"elszaladnék"
"velem ne ismerkedjen senki"
"ciki lenne"
"engem ne zaklasson senki"
stb.
2020. máj. 5. 16:08
31/33 anonim válasza:
"Erre az egyik válaszoló beírja:
"A felsorolt helyeken valóban nem venném jó néven. "
Én voltam az a válaszoló, aki ezt beírta. Ha nem borította volna el az agyadat az ideg ezt olvasva, akkor láthattad volna, hogy utána leírom, hogy eddig hol ismertem meg a barátaimat, illetve a mostani páromat és én mit tartok jónak. Sajnálom, ha neked ez nem tetszik. Páromnak és nekem megfelelt ez a fajta ismerkedés. :))
32/33 anonim válasza:
Én is így érzem .. a magyar nők viselik ezt a magyaros depressziót ... Érdekes amikor külföldön voltam a Tinderen normálisak voltak a csajok, beszélgettünk, simán le is feküdhettünk volna .. de kihagytam. Ehelyett itt jön a sértődés bármilyen szövegre, találsz egy párt és besértődik ha ráírsz. Minden társkeresőn kb. Élőben meg mindenki megy a dolgára, ha próbálsz is ismerkedni, akkor "ő most siet" ... De olyan is volt már hogy elkértem a számát, megadta, utána többet nem beszéltünk... szóval ennyit a nőkről. Külföldön valahogy működik ... csak itt nem.
33/33 anonim válasza:
Ezért kell külföndön csajozni :D Mert ott te vagy a külföldi akikre buknak a csajok.. kb mint itt .. itt is a magyar nők a külföldieket szeretik .. magyar pasi nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!