Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mért zavarja ha a pasik csajozni akarnak?
Eggyik részről megy a sírás hogy a pasik gyávák, nem kezdeményeznek stb. Másfelől ha a gyakorin egy pasi kiír egy kérdést hogy ismerkedne, sorra jönnek a válaszok h
"elszaladnék"
"velem ne ismerkedjen senki"
"ciki lenne"
"engem ne zaklasson senki"
stb.
Februári eset, hogy ültem a metrón és olvastam. Leült mellém egy férfi, majd pár perc csend után megkérdezte, hogy mit olvasok. Elmondtam neki, majd folytattam. Erre elkezdett faggatni, hogy tetszik-e, folytatás-e, jé, hogyhogy angolul olvasok, stb. Nagyjából a negyedik kérdés után megkértem, hogy ne kérdezgessen, mert szeretnék olvasni. Ekkor rákérdezett, hogy nem mennék el meginni vele valamit. Tényleg udvariasan (miért lennék bunkó?) megmondtam neki, hogy nem, mert nincs kedvem. Erre felpattant az ülésről és elkezdett üvöltözni velem, hogy mekkora egy fap**na vagyok és ne csodálkozzak, ha majd amikor vén negyvenes (?) leszek (20 vagyok most), akkor is csak a könyveket tudom tapizni.
Természetesen találkoztam olyannal, aki normálisan közeledett és olyannal is, aki normálisan fogadta a nemet. Viszont egy-két olyan eset, mint a fenti igazán el tudja bizonytalanítani az embert, hogy mennyire érdemes egyáltalán tudomást venni másokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!