Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőket mért zavarja ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket mért zavarja ha a pasik csajozni akarnak?

Figyelt kérdés

Eggyik részről megy a sírás hogy a pasik gyávák, nem kezdeményeznek stb. Másfelől ha a gyakorin egy pasi kiír egy kérdést hogy ismerkedne, sorra jönnek a válaszok h

"elszaladnék"

"velem ne ismerkedjen senki"

"ciki lenne"

"engem ne zaklasson senki"

stb.

2020. máj. 5. 16:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
66%
Olvasd el annál a kérdésnél a 3. választ és ne legyél egy autista szociálisan hülye bánat. Ennyi a titok
2020. máj. 5. 19:35
 22/33 A kérdező kommentje:
Ti még ahhoz is gyávák vagytok, hogy visszautasítsátok a kezdeményező pasit. Megy a sírás hogy hol vannak a pasikák, de ha valaki bepróbálkozik, és el kéne utasítanod, felelős döntést hozni, tele a bugyi és meny a nyüsszögés meg köpködés, hogy bárcsak ne is léteznének férfiak, brühühü.
2020. máj. 5. 21:08
 23/33 anonim ***** válasza:
74%
Én simán, szemtől szembe visszautasítom aki nem tetszik. Soha az életben nem sírtam, hogy hol vannak a pasik, már a hajam is égnek állt, valahányszor, elsősorban sz?r újságírók tollából olvastam ezt a kérdést. Itt ezen a fórumon se láttam még ilyet, de ha te igen, kérlek, linkeld.
2020. máj. 5. 21:40
 24/33 anonim ***** válasza:
52%
Ja, és olyat se olvastam, hogy bárcsak ne léteznének férfiak, de ha te megmutatod, hogy hol láttál ilyet, azt nagyon megköszönném.
2020. máj. 5. 21:42
 25/33 anonim ***** válasza:
59%
Neked nagyon betettek. De ne csodálkozz, ha ilyen embert senki nem akar megismerni közelebbről.
2020. máj. 5. 21:43
 26/33 A kérdező kommentje:
". De ne csodálkozz, ha ilyen embert senki nem akar megismerni közelebbről." Tipikus HP taktika, ha nincsenek érveid, személyeskedsz.
2020. máj. 5. 22:06
 27/33 anonim ***** válasza:
57%
Ahogy elnézlek, neked is csak a szád jár, kérdező, mert még semmilyen példát nem linkeltél az általad korábban említett női szövegekre. #23-as és #24-es voltam.
2020. máj. 5. 22:38
 28/33 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, csak olvasd vissza a saját soraid! Olyanoktól követelőzöl, akik semmivel nem tartoznak neked. Te szívesen beszélgetnél egy ilyen nővel?
2020. máj. 5. 23:01
 29/33 anonim ***** válasza:
79%

Februári eset, hogy ültem a metrón és olvastam. Leült mellém egy férfi, majd pár perc csend után megkérdezte, hogy mit olvasok. Elmondtam neki, majd folytattam. Erre elkezdett faggatni, hogy tetszik-e, folytatás-e, jé, hogyhogy angolul olvasok, stb. Nagyjából a negyedik kérdés után megkértem, hogy ne kérdezgessen, mert szeretnék olvasni. Ekkor rákérdezett, hogy nem mennék el meginni vele valamit. Tényleg udvariasan (miért lennék bunkó?) megmondtam neki, hogy nem, mert nincs kedvem. Erre felpattant az ülésről és elkezdett üvöltözni velem, hogy mekkora egy fap**na vagyok és ne csodálkozzak, ha majd amikor vén negyvenes (?) leszek (20 vagyok most), akkor is csak a könyveket tudom tapizni.

Természetesen találkoztam olyannal, aki normálisan közeledett és olyannal is, aki normálisan fogadta a nemet. Viszont egy-két olyan eset, mint a fenti igazán el tudja bizonytalanítani az embert, hogy mennyire érdemes egyáltalán tudomást venni másokról.

2020. máj. 5. 23:13
 30/33 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, csajozzon nyugodtan, de lehetőleg ne nálam próbálkozzon.
2020. máj. 6. 11:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!