Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket mért zavarja ha a pasik csajozni akarnak?
Eggyik részről megy a sírás hogy a pasik gyávák, nem kezdeményeznek stb. Másfelől ha a gyakorin egy pasi kiír egy kérdést hogy ismerkedne, sorra jönnek a válaszok h
"elszaladnék"
"velem ne ismerkedjen senki"
"ciki lenne"
"engem ne zaklasson senki"
stb.
Engem nem zavar, ha egy férfi ismerkedik, de ha ezt velem tenné, akkor szerintem teljesen megérthető, ha a saját magamat teszem előbbre. Lehet normálisan ismerkedni, de ha valaki ezt nem így teszi, akkor teljesen érthető, ha valaki a lehető leghamarabb elmenne a helyszínről.
Engem is szólítottak már le vállalhatatlan módon, és lehet, hogy ő "csajozni" akar, én viszont nem fogok leállni beszélni olyannal, akinek az első mondata hozzám, hogy "Szeretnél látni valami vastagabbat, mint a könyved?"
"Most nemis arról van szó mikor kimondottan gáz szöveggel, bunkón nyomulnak a béna pasik. Hanem már eleve akármilyen ismerkedés lehetőségére ezek a válaszok érkeznek."
Mutass példát, mert én eddig ilyen reakciókkal csak az ilyen szánalomtenger 44F szintű csajozási technikáknál láttam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt van ez. Felsorol egy csomó lehetséges helyet: közlekedés, utca, park, szórakozóhely stb.
Erre az egyik válaszoló beírja:
"A felsorolt helyeken valóban nem venném jó néven. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!