Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan meglepő, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan meglepő, ha egy férfi vállalja, hogy neki a "normális nők" nem jönnek be?

Figyelt kérdés

Én magam vállalom, hogy a rosszlányokat szeretem, mert azok nem ragják a fülemet a szerelem, család, "most akkor mit szeretnél tőlem?" stb. dumával. Nincs féltékenykedés, nincs hiszti, meg a hátam mögötti kibeszélés a barátnőkkel, hogy "már megint nem foglalkozik velem".

A rosszlányokkal jobb: sodródunk az árral, hatalmasakat bulizunk, dugunk, jól érezzük magunkat. Aztán mindenki megy a maga dolgára, és hívjuk egymást később. Ezekkel a nőkkel mindig felszabadultabb vagyok: káromkodhatok, szidhatom amit akarok, lehetek egy bunkó fazon is, együtt röhögünk az egészen. Mellesleg úgy szanaszét dughatom, ahogy egy barátnőt talán sosem, mert azok igénylik a finomságot is. És ami a legjobb: foglalkozhatok azzal, amivel akarok: hogy egy rakás pénzt keressek, hogy utazgassak, stb. nincs a nyakamom egy barátnő.

Tehát arra véleményre, hogy "a pasiknak a r**ancok kellenek azt mondom, hogy nem mindenkinek, de nekem igen. És ez így van jól.

Miért botrányoznak ezen meg egyesek?

2020. máj. 5. 11:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem akarsz/tudsz felelősséget vállalni senkiért, sem egy kapcsolatért, nem akarsz belefektetni semmit, csak a hasznodat kiszedni belőle. Ennyiről van szó, nem arról, hogy ki min van megbotránkozva.
2020. máj. 5. 12:25
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Es megint! “ nem erdekel mas velemenye”... Akkor mi a kerdesed celja haver?
2020. máj. 5. 12:25
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

Ehhez értesz. Ne vedd ezt rosszindulatú hozzáfűzésnek, te mondtad, érdekel a lélektani háttere a dolognak, hát először magadban keresgélj. Az oké, hogy valaki fiatal és még élni szeretne, nem elköteleződni, de az sem erről szól, kivéve ha kiélt akar lenni már a fiatal kora végére, utána meg majd jön ide idősebb korában panaszkodni, hogy nem talál társat.

Oké, hogy ezek a lányok nem a barátnőid, de tárgynak sem kell őket nézni, de valószínűleg akkor ők is kihasználnak téged úgy, ahogyan te őket. Jobb is, ha nincs párkapcsolatod, ha így állsz hozzá.

2020. máj. 5. 12:42
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Próbálsz provokálni minket, de ez láthatóan nem megy.
2020. máj. 5. 12:46
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
És kit érdekel? Minden zsák megtalálja a maga foltjat.
2020. máj. 5. 12:52
 16/24 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg azt hiszed, hogy egy "rosszlány" a hátad mögött nem az ágybeli teljesítményeden röhög? :D

Na mindegy, boldog tudatlanság. :))

2020. máj. 5. 13:34
 17/24 anonim ***** válasza:
93%
Mit fogsz csinálni 40-50-60-70 éves korodban, amikor már nem kellesz a bulis q...knak? A múltad miatt még a normális korosztályodbeliek sem fognak összejönni veled, ha esetleg mégis úgy döntenél, hogy később nem egyedül akarsz leélni évtizedeket.
2020. máj. 5. 13:34
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

"Nem vagyok rosszfiú, és nem érdekel más véleménye. " Jaah. :D A nagy vagány. De közben itt csüngsz mások véleményén.

Bár sejtésem szerint te nem nagyon voltál még nővel, ez is csak egy fantázia, amit itt leírsz.

Egy egykori "rosszlány"

2020. máj. 5. 13:37
 19/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem meg egy kedves, ragaszkodó barátnő kéne. Ha szerelmes, hidd el, ő igényli majd, hogy "szanaszét dugd", de nekem az összebújós finomkodások is hiányoznak. Szeretem, ha lehet tervezni vele, érdekli a napom, ha számíthatok rá akkor is, ha épp kib_sznak a munkahelyemről. Ezen gondolkodj el: Ha már nem utazgatsz, vagy bármi bajod esik, az említett nőcskéid köddé válnak.
2020. máj. 5. 13:59
 20/24 anonim ***** válasza:
88%
Ha szeretsz valakit, automatikusan foglalkozol vele, nem értem, ezt egyesek miért érzik olyan kényszernek. Olyat kell keresni, akibe szerelmes is vagy.
2020. máj. 5. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!