Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális viselkedés ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális viselkedés ez a férfi részéről, hinnétek neki?

Figyelt kérdés
3 hete kezdtünk el neten keresztül beszélgetni, ő határon túli magyar, tehát a személyes találkozás bizonytalam ideig lehetetlen. Legtöbbször nagyon kedves, érdeklődő, máskor viszont napokig nem ír vissza. Állítása szerint vannak a helyzetnek köszönhetően depressziósabb napjai, a frontvonalban dolgozik (ápoló egy kórházban), nem akarja lenyomni a hangulatomat, idő kell neki, hogy megtalálja mindenben a pozitívumot, de dolgozik magán ilyen téren. Pár alkalommal videóchaten is beszéltünk már. Borzasztóan kezdek beleszeretni, de félek, hogy ez csak duma részéről és más lányokkal is ezt játssza. Ha a kor bármit is számít, 30-hoz közel járunk mindketten.
2020. ápr. 9. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom megítélni, hogy normális-e...lehet, hogy igaz amit mond, de az is lehet, hogy csak szédít. Tudod, messziről jött ember azt mond, amit akar.

Gondolj arra, hogy egyáltalán nem ismered ezt az embert. Ezért bődületes vakvágány a hosszas levelezés, csetelés, mert sokan hajlamosak beleszeretni egy vágyott képbe.

Szóval én a helyedben megvárnám a személyes találkozót, hogy jobban megismerhessem, de nehogy belelovald magad addig.

2020. ápr. 9. 11:28
 2/12 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy kórházban dolgozik, facebook adatlapján is szerepel a munkahelye. Azt is elhiszem neki, hogy a kialakult helyzet miatt egy ideje 24 órás műszakban dolgozik, az viszont kétkedésre ad okot, hogy valóba csak a fent írtak miatt van-e, hogy nem keres 3-4 napig is akár.
2020. ápr. 9. 11:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy csak 3 hete beszélgettek, nem is ismeritek egymást, baromi nagy elvárásaid vannak vele szemben és nagyon hamar "beleszerettél", ami elég beteges. Ha ápoló, akkor jelenleg igen, teljesen normális, ha nem keres naponta, hanem csak akkor, amikor tud, ennyi empátia beléd is szorulhatott volna. Lazíts, basszus, ennyire ne rohanj, mire jó ez neked?
2020. ápr. 9. 11:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érthető a szünet ilyen munkarend mellett. Az is becsülendő, hogy akkor jelentkezik, amikor testileg-lelkileg erre készen áll.
2020. ápr. 9. 11:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nekem jólesne, ha legalább kétnappnta adna magáról életjelet, nem kell regényt írjon, elég ha csak pár sort, ha épp nincs kedve senkivel beszélgetni és nyugodtan elmondhatja a negatív érzéseit is, nyitott vagyok rá, hogy meghallgassam és amennyire tőlem telik segítsek neki. Ugyan nem vagyunk együtt, de nekem ilyen intezitásra szükségem van, nem gondolom ezt abnormálisnak.
2020. ápr. 9. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rettenetesen tapadsz ahhoz képest, hogy nem ismered. Ha jót akar magának, akkor hamar észreveszi milyen vagy és onnantól tényleg nem keres többet.
2020. ápr. 9. 12:43
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Kívülről nézve teljesen irreálisan viselkedsz. Beleszeretni valakibe, akit nem is ismersz, sőt még sosem találkoztál vele?? Több mint furcsa. Nem tinilány vagy már.
2020. ápr. 9. 14:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Én sem értem magamat, korábban még nem történt ilyen velem, de ő teljesen más, mint eddig bármelyik exem. Egyébként is eddig mindig élőben ismerkedtem, nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, de most a szükség nagy úr.
2020. ápr. 9. 14:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kérdést olvastam. Ápolóként előfordulhat szerintem nem kamuzik nehéz nekik nemcsak az ápolás része lelkileg pláne látni érted? Neked viszont tisztáznod kell magadban hogy te ezt bírod-e vagy sem.
2020. ápr. 9. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem miért kétkedsz ha 24 órázik szerinted mennyi energiája van?

Én ha valaki ezen "hisztizik", ne haragudj a szóért, hogy miért nem írok egyből annak ellenére hogy többször is jelzem hogy fáradtan nem tudok és nem érti én olyankor el engedem mert már az fárasztó hogy állandóan félreértenek és ezt magyarázni és ha csak ebből áll az egész nincs értelme. Az online tér nehézsége ha csönd van kombinál az ember.

A leírtak alapján pláne hogy videochateltetek is szerintem nem kamuzik ha igen akkor találkozasig se jut az egész szóval inkább tedd takarékra az érzéseidet.

2020. ápr. 9. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!