Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak vonzalmat, szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak vonzalmat, szexet miért várnak csajok autóztatásáért?

Figyelt kérdés

Miért van sok férfinak olyan tévképzete, hogy azért mert felajánlja számára vonzó nőknek az ingyen személyszállítást, hogy akkor ettől majd ő vonzóbb lesz a nő szemében és a nő szexelni akar majd vele?

Válaszolók kérlek ennek a logikáját, férfi szempontból vezessétek le itt.

Mi az ami miatt ez a gondolkodásmód létezik?

2020. máj. 3. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják a nők, hogy egy férfi azért furikázza őket ide-oda, azért viszi moziba, vacsorázni, mert semmit nem szeretne?
2020. máj. 4. 08:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Vannak, akik egy kóláért is azt várják első randinál.
2020. máj. 4. 11:51
 13/13 anonim ***** válasza:
91%

" Vannak, akik egy kóláért is azt várják első randinál."

Soha nem vártam ilyesmit el, se coláért, se moziért, se vacsoráért, se kocsikázásért...

Legalábbis nem önmagában...

De amikor már egy ideje viszed moziba, érte mész kocsival, meghívod a colára, etc...

Erre a többedik (én még a 2. randin sem szoktam nyomulni) randin mikor rátérsz mondjuk arra, hogy megcsókold, erre a csaj közli, hogy "jaj, dehát csak barátok vagyunk"... Akkor egy kicsit megérted, hogy miért vannak akik már az első randin az első cola után bepróbálkoznak, mert túl sokszor gondolta azt a hölgy, hogy csak azért viszik moziba, vacsorázni, stb, mert olyan jó barátok

2020. máj. 4. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!