Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Éreztél már kölcsönös vonzalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már kölcsönös vonzalmat valakivel szavak nélkül?

Figyelt kérdés

Tehát nem flörtöltetek, de abban a pár percben éreztétek a vonzalmat egymás között.

Volt már veletek ilyen?

Ennek tudatában kezdeményezett valamelyikőtök következő alkalommal?

2019. nov. 16. 18:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a földanyához. Olykor zavar, hogy ő jobban vonz engem, mint én őt és hogy nem lehet vele megbeszélni, de más téren kárpótol bőségesen, ezt szeretem benne.
2019. nov. 16. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Igen, volt.

Az összes esetben bebizonyosodott, hogy nem csalt a megérzésem és előbb-utóbb összegabalyodtunk.

2019. nov. 16. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Emberek milliói voltak így...
2019. nov. 16. 18:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Többször volt már olyan, hogy egy közös társaságban feltűnt valaki, de akkor pár pillantáson, vagy max. egy rövid beszélgetésen túl semmi nem történt. Persze éreztem hogy ez a "feltűnés" nem egyoldalú.

Aztán ahogyan előttem írták... Előbb-utóbb sikerült elég rendesen összegabalyodni. A kémia működik, az ösztönök nem hazudnak.

2019. nov. 16. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen, jó érzés. Én kezdeményeztem neten való kapcsolattartást, majd személyes találkozót, de az utóbbi nem nagyon akar összejönni, a netes kommunikáció is kezd elhalni...
2019. nov. 16. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen,volt..

De öntudatlanul is flörtöltem eközben, mármint aki leveszi a nonverbális jeleket, az levágja. Volt nem is egyszer, hogy én is a saját reakcióm alapján vettem le, hogy tetszik/vonz az illető. :)

Aztán ezt ők is kiszúrták, általában kezdeményeztek is.

Jó érzés.

2019. nov. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!