Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak vonzalmat, szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak vonzalmat, szexet miért várnak csajok autóztatásáért?

Figyelt kérdés

Miért van sok férfinak olyan tévképzete, hogy azért mert felajánlja számára vonzó nőknek az ingyen személyszállítást, hogy akkor ettől majd ő vonzóbb lesz a nő szemében és a nő szexelni akar majd vele?

Válaszolók kérlek ennek a logikáját, férfi szempontból vezessétek le itt.

Mi az ami miatt ez a gondolkodásmód létezik?

2020. máj. 3. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert sokszor így van. Volt egy ismerkedős időszakom, amikor gyakorlatilag minden 3-4. lány első 5 kérdése között volt, hogy van e autóm. Volt, aki nyíltan közölte, hogy ha van autóm, elmehetnék érte és alakíthatnánk valamit. Mondtam, hogy nincs, de kiveszek egy apartmant. Lekoptatott. Most, akkor, szerinted mit gondoljunk? :D

Nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, de naiv vagy, ha azt gondolod, hogy minden nő egy angyal.

2020. máj. 3. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

3 dolog:

1. Nem minden férfi várja ezt és nem mindenki ajánl fel autózást,

2. van olyan nő, aki majdnem természetesnek veszi, hogy a neki tetsző fiút megjutalmazza (neki adja, amije van cserébe),

3. Vannak olyan fiúk, akik nem szeretnek egyedül autózni, ezért szívesen és önzetlenül kocsikáznak másokkal.

2020. máj. 3. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok filmet nézel.
2020. máj. 3. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Biztosan bejön nekik néha, különben nem csinálnák 😀
2020. máj. 3. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
Mi másért ülne be egy nő az autómba????
2020. máj. 3. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:

Mert ez az út íratlan szabálykönyvének első szabálya!

https://www.youtube.com/watch?v=aHGRNZY8ib0

2020. máj. 3. 20:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja taxit hívsz, vagy egy taxis fuvart ajánl, akkor azzal a tudatal ülsz be a taxiba, hogy ki kell fizetned a viteldíjat. Viteldíj pedig mindig van. A sárga taxiknál ennek a mértékegysége forint. Közeli barátoknál egy köszönöm, mosoly, egy meghívás sörre, házibuliba, stb, új ismerősöknél ez jellemzően jó esetben randi, rossz esetben csak egy dugás.
2020. máj. 3. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy amikor én a lánytesómat és a barátnőit viszem, majd hozom az éjszakából (amíg ők buliznak, addig én otthon pihenek) eszembe se jut, hogy bárkitől bármit várjak :D

De ugyanígy, ha a barátnőmért megyek, vagy ketten megyünk valahová, akkor sem hiszem, hogy ezért bármilyen viszonzást kellene várni (de jól esik, ha értékeli a gesztust).

Illetve randizásnál is elég pronyó dolog csak azért elvárni a vonzalmat/szexet, mert megspóroltam a lánynak egy buszjegyet... Ettől azért többre tartom mindkettőnket.

32F

2020. máj. 3. 21:06
 9/13 anonim ***** válasza:
44%

mert a benzin és az autó pénzbe kerül, azt ki kell fizetnem. Tehát ha én fizetek a benzinért, akkor ő is fizessen a szállításért.

Az ingyen fuvar tetszik a többségnek, de ha már fizetni kell akkor húzzák a szájukat.

2020. máj. 3. 21:13
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Azért ajánlunk fel bármi nemű segítséget mert férfiként úgy érezzük, hogy illendő segíteni egy nőnek. De ezt lassan úgyis kiölitek belőlünk szóval ne csodálkozzatok ha rátok csapják az ajtót, gyalog mehettek mindenhova, magatoknak cipelhetitek a nehéz dolgokat.
2020. máj. 4. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!