Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak vonzalmat, szexet miért várnak csajok autóztatásáért?
Miért van sok férfinak olyan tévképzete, hogy azért mert felajánlja számára vonzó nőknek az ingyen személyszállítást, hogy akkor ettől majd ő vonzóbb lesz a nő szemében és a nő szexelni akar majd vele?
Válaszolók kérlek ennek a logikáját, férfi szempontból vezessétek le itt.
Mi az ami miatt ez a gondolkodásmód létezik?
Valószínűleg azért, mert sokszor így van. Volt egy ismerkedős időszakom, amikor gyakorlatilag minden 3-4. lány első 5 kérdése között volt, hogy van e autóm. Volt, aki nyíltan közölte, hogy ha van autóm, elmehetnék érte és alakíthatnánk valamit. Mondtam, hogy nincs, de kiveszek egy apartmant. Lekoptatott. Most, akkor, szerinted mit gondoljunk? :D
Nem azt mondom, hogy minden nő ilyen, de naiv vagy, ha azt gondolod, hogy minden nő egy angyal.
3 dolog:
1. Nem minden férfi várja ezt és nem mindenki ajánl fel autózást,
2. van olyan nő, aki majdnem természetesnek veszi, hogy a neki tetsző fiút megjutalmazza (neki adja, amije van cserébe),
3. Vannak olyan fiúk, akik nem szeretnek egyedül autózni, ezért szívesen és önzetlenül kocsikáznak másokkal.
Mert ez az út íratlan szabálykönyvének első szabálya!
Érdekes, hogy amikor én a lánytesómat és a barátnőit viszem, majd hozom az éjszakából (amíg ők buliznak, addig én otthon pihenek) eszembe se jut, hogy bárkitől bármit várjak :D
De ugyanígy, ha a barátnőmért megyek, vagy ketten megyünk valahová, akkor sem hiszem, hogy ezért bármilyen viszonzást kellene várni (de jól esik, ha értékeli a gesztust).
Illetve randizásnál is elég pronyó dolog csak azért elvárni a vonzalmat/szexet, mert megspóroltam a lánynak egy buszjegyet... Ettől azért többre tartom mindkettőnket.
32F
mert a benzin és az autó pénzbe kerül, azt ki kell fizetnem. Tehát ha én fizetek a benzinért, akkor ő is fizessen a szállításért.
Az ingyen fuvar tetszik a többségnek, de ha már fizetni kell akkor húzzák a szájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!