Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késő lenne 27 évesen egy férfinak a boldog párkapcsolat kialakítása ha nem rendelkezik számottevő tapasztalattal a nők terén?
Sajnálom hogy szaporítom az ilyen kérdések hosszú sorát, de ha olvassák az nem az én bűnöm lesz, az első ilyen kérdésem
Mivel zárkózottabb vagyok nehezen indítok a lányoknál, és sokszor csak barátkozásig jutok, nem feltétlenül a lány akaratából.
Nem vagyok ronda, csak legfeljebb sok nőnek nem túlzottan vonzó, de vállalható kategória.
Viszont az utcai ismerkedés idegen tőlem, nem érzem jól magamat ismeretleneket leszólítva, ezért random nem csinálom, más lehetőség pedig kevés van. Csak az online társkeresés, de az is köztudottan nehézkes, nekem nem jött be sajnos egyik sem.
Szóval ebben a korban már késő lenne elkezdeni, ha eddig nem tudtam elérni semmit?
Vagy sosem késő, fejleszthető ez a dolog?
Bár én nem szeretek annyira sarkalatosan állást foglalni mint az utolsó hozzászólók, de attól tartok alapvetően igazuk van...
Ha nem tanulsz a hibáidból, akkor nem "már késő", hanem sose volt rendes esélyed. Tehát nem függ 9össze az életkoroddal.
Hogy másoknak ugyanilyen körülméynek között miért sikerül? Mert nem ugynaolyanok a körülményei, csak te úgy látod kívülről.
Azért megy annak jobban a társkeresés - és sokminden más is - mert nem görcsöl rá az illető. Egyszerűen ráparázol a dolgokra, hogy a randin ezt kellet mondanod? Ezt akartad mondani? Így akartad mondani? és a többi.
Egy korábbi kérdésedre válaszolva: Férfiként az idő a legtöbbször nem ront, hanem javít a megítéléseden. Tapasztaltabb leszel, anyagilag stabilabb és a többi.
Mármint normál esetben, ha nem csinálsz semmit, nem jutsz előrébb akkor persze nem válsz értékesebbé...
Hát sajnos (vagy talán szerencsére?) még randim sem volt tulajdonképpen, és elnézve a helyzetet nem is lesz soha
Mindenesetre köszönöm az együttérzést és azt a mérhetetlen empátiát amit irányomban tanúsítotok, nagyon kedves hozzáállás.
Rávilágítottatok legalább arra hogy miért is érdemes tojni a világra, és a társkeresésre egyáltalán, mert egy ilyen világban, egy ilyen társadalomban nem érdemes küzdeni, köszi hogy segítettetek tisztán látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!