Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék tanácsot kérni? Van egy lány, akinek van barátja és akar tőlem valamit.
Nagyon vonzó, de megőrülök, hogy van barátja és titkos lenne a kapcsolat.
Próbálok segítséget kérni, de nem találok senkit.
Milyen segítséget szeretnél ezzel kapcsolatban?
Mert ez így most egyáltalán nem derült ki...
Segitseg kell?
Kozold a lannyal, hogy harmadik nem leszel... ha akar valamit es komolyan gondolja, elobb zarja le az elozo kapcsolatat.
Hát ebben az esetben én dobtam a csajt, mert zavart, hogy a volt barátja fel-fel tűnt néha. Megcsalásra gyanakodtam.
Egyébként nem véletlenül dobta a srácot. Mesélt egy két kiábrándító tulajdonságáról,amik bennem nem voltak. Ezért jobbnak bizonyultam.
Mit veszíthetsz? "Se kutyád, se macskád." Max nem a marokmatyi fog főszámként jelen lenni az életedben. :) tapasztalatszerzésnek jó, ha végül nem jön össze. Csak optimistán!
Nézd, hiába nem volt kapcsolatod, attól nem kell vlaami csajszi palotapincsije legyél. Legyen tartásod. SZakítson a palijával, ha akar valamit.
31n
Egyöntetű, hogy ragaszkodnod kell ahhoz, hogy a mostani kapcsolatát zárja le VÉGLEG.
A lánnyal bizonyára ismeritek egymást, tehát egyikőtöknek sem zsákbamacska a másik személye. Ismeritek úgy-ahogy egymás jellemét. Most még jobban megismeritek egymást, aztán (egymásnak a jobb megismerésének stádiumában vagytok!) eldől, hogy kitartotok-e egymás mellett, vagy valamelyikőtök más véleményen lesz és szétválnak az útjaitok. Ez benne van minden ismerkedés paklijában. Te is eltávolodhatsz tőle, meg a lány is tőled.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!