Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok ilyenkor hétvégén depressziósak?
Figyelt kérdés
Meg főleg az ünnepek előtt ... mindenki csinál valami, párjával van kimozdulnak, ünnepelnek, tv-znek stb...
Mi nekünk meg maradt a gyakori rinya és az unalom
2020. ápr. 30. 23:13
31/38 anonim válasza:
Csatlakozom azokhoz akik nem csak hétvégén depressziósak, hanem amúgy is ettől a helyzettől.
32/38 anonim válasza:
"Most bele gondoltam pl. elmennék egyedül nyaralni :D Mekkora gáz lenne már, mit csinálnék? Nézném ott is ahogy a családok meg a többi ember társaságban milyen jól érzi magát?" Ez milyen szánalmas hozzáállás már. Én még úgy is járok egyedül utazni, hogy van párom és barátaim is, akikkel mehetnék, de néha akkor is egyedül megyek, mert igénylem és mert sok szempontból ezerszer jobb, mint társaságban. Pont az a lényeg, hogy az ember végre egyedül van és nem kell más emberekkel foglalkoznia. Nem kell senkihez igazodni, egész nap túrázhatok, pihenésképpen olvashatok, a saját tempómban fedezek fel minden látnivalót, ami érdekel, zseniális dolog egyedül lenni valahol.
33/38 anonim válasza:
Szerintem is jó egyedül nyaralni.
De szerintem ők azért nem szeretnek mert többségében is egyedül kell lenniük.
Vagy nem jól gondolom?
34/38 anonim válasza:
#32: Neked nyilván másabb, mert alapjáraton nem vagy magányos, és persze, hogy kb. mindenkinek kell néha egy kis egyedüllét. Csak aki 0-24-ben egyedül van, az meg pont hogy az ellenkezőjét szeretné, és mondjuk valakivel kettesben akar elmenni kikapcsolódni, kirándulni, várost nézni, hogy legyen kivel átélni és megbeszélni az élményeket. Én pl. egyedül nem szívesen megyek sehová, pedig olyan jó lenne valakivel kimozdulni, elutazni más városokba, vagy egyszerűen csak megnézni egy múzeumi tárlatot, de így, egyedül nagyon rossz. Akinek "normális" élete van, az talán el sem tudja képzelni, hogy milyen rossz egyedül. Én is leszoktam az emberekkel való kapcsolattartásról, amikor rájöttem, hogy az állítólagos barátaim csak szóban azok, és hogy ők sosem kerestek maguktól engem, viszont ha én próbáltam fenntartani a kapcsolatot, akkor mindig volt valami hazugságuk, hogy "már én is éppen keresni akartalak, de...".
35/38 anonim válasza:
#34 nagyon jól megfogalmazta. Lehet szánalmasozni, de amikor évek óta egyedül vagy, és reálisan nézve kicsi, gyakorlatilag 0 a valószínűsége, hogy ez változzon, az egész más megvilágításba helyez mindent...
Nekem is nagyon elegem van már ebből. Nem csak most.
36/38 anonim válasza:
Soha nem kedveltem az ünnepeket.
37/38 anonim válasza:
Nem, max azért mert kicsit rövidek a hétvégék, nincs elég időm a tennivalóimra.
38/38 anonim válasza:
Sokszor volt magányos időszak az életemben, pl. teljesen egyedül külföldön, ahol 0-24 egyedül voltam, évekig és még mindig nem értem miről beszélsz, mert nem tudtam rosszként megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!