Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok ilyenkor hétvégén depressziósak?
Figyelt kérdés
Meg főleg az ünnepek előtt ... mindenki csinál valami, párjával van kimozdulnak, ünnepelnek, tv-znek stb...
Mi nekünk meg maradt a gyakori rinya és az unalom
2020. ápr. 30. 23:13
1/38 anonim válasza:
Nem. Kimozdulok a párommal, megnézek valamit netflixen, tanulok.
2/38 anonim válasza:
Én állandóan az vagyok, nem csak hétvégente. 😃
3/38 A kérdező kommentje:
Akkor ebben megyegyezünk :D
2020. ápr. 30. 23:23
4/38 anonim válasza:
Basszus pont evvel küzdök én is, csak én munkahelyi dühkitöréssel fűszerezve
Itt a hosszú hétvége, és nemhogy örülni nem tudok neki, de inkább nekikeseredem hogy nem tudok mit kezdeni magammal
Egyedül képtelenség egyről a kettőre mozdulni az biztos, de még kiélvezni is képtelenség a szabadidőt, kétségbeejtő
27
5/38 anonim válasza:
Srácok, miért nem tesztek valamit a dolog ellen? Lényegében csak magatok húzzátok le.
6/38 anonim válasza:
Hát nem is az, hogy depressziós, inkább full lehangolt...A vírusos téma előtt lettem szingli, így esélyem se lett újból ismerkedni, egyedül élek, home office van...lényegében társasági életem így nulla lett és nem ehhez vagyok szokva...
7/38 A kérdező kommentje:
ja .. nem is értem ezt az álszent dumát, hogy "Légy boldog önmagaddal, fogadd el önmagad, egyedül is ám jól lehet érezni magad" bullshitet. Most bele gondoltam pl. elmennék egyedül nyaralni :D Mekkora gáz lenne már, mit csinálnék? Nézném ott is ahogy a családok meg a többi ember társaságban milyen jól érzi magát?
2020. ápr. 30. 23:31
8/38 A kérdező kommentje:
Ja hát igen az ismerkedés az meg a másik ... Lehetetlen, előtte is az volt :D De most meg a hard ról a hell nehézségre ugrott a dolog.
2020. ápr. 30. 23:32
9/38 anonim válasza:
ma 23:28
Normál esetben tennék is, de ebben a jelenlegi állapotban nem igazán van mit szerintem. Még találkozni se mer velem senki, mert hogy jajjj a vírus
10/38 anonim válasza:
#7: Ha elmennél egyedül nyaralni, akkor felszedhetnél valakit :D
#9: Hol laksz? Addig lehet a neten ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!