Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok ilyenkor hétvégén depressziósak?

Figyelt kérdés

Meg főleg az ünnepek előtt ... mindenki csinál valami, párjával van kimozdulnak, ünnepelnek, tv-znek stb...

Mi nekünk meg maradt a gyakori rinya és az unalom

2020. ápr. 30. 23:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Egy kisebb városban.

A neten ismerkedéssel nagyon szkeptikus vagyok, sok a kamu profil meg az egysejtű...így csak végső esetben folyamodnék ehhez.

2020. ápr. 30. 23:38
 12/38 anonim ***** válasza:

#11: Magyarországon?

A neten mások kicsit a dolgok, de nem kell előítéletesen eltemetni. Itt a lehetőség, egy próbát tehetsz vele. Max nem sikerül, de ezt is kipróbáltad.

2020. ápr. 30. 23:39
 13/38 A kérdező kommentje:
Igen .. Jajj vírus, hiába írom neki hogy van 2 maszkom félre rakva egy randira :D Az őt nem érdekli. Ez is csak kifogás, ha nem lenne a vírus, akkor jajj tanulni kell, kutyát hugyoztatni, most nem jó, majd jövőhéten, aztán felhívod jövőhéten, akkor majd a következőhéten, és akkor felhívod a következőhéten ... és ez folytatódik :D De persze ha találkozna egy másik pasival aki bejön neki akkor azzal menne rögtön szobára, akkor minek húzza az időmet?
2020. ápr. 30. 23:43
 14/38 anonim ***** válasza:
66%

Persze, Magyarországon :)

A Tindert és a Badoot kipróbáltam pár hete, de lényegében ha nem fizetek esélytelen bármit is látni, vagy csinálni. Annyira pedig nem vagyok még elkeseredve, hogy ilyenekért pénzt adjak ki :)

Bízom benne, hogy lassan visszaáll minden, ha újra mehetek dolgozni, emberek közé semmi probléma nem lesz :)

2020. ápr. 30. 23:43
 15/38 anonim ***** válasza:
59%
Én mindig az vagyok, akkor mivan? Várok most egy jó hosszú levelet innen valakitől, mert éppen Hitlerről beszélgettünk több oldalon keresztül, de ezen kívül minimális emberi kontaktusom van. Na meg nézni kéne valami filmet is.
2020. ápr. 30. 23:44
 16/38 anonim ***** válasza:
10%
Nekem is nehezebb ünnepek előtt, bár máskor is rám szokott törni a magány miatt. Se barátnőm, se barátok, normálisan sehol sem lehetett eddig sem kikapcsolódni, és most még a munka is itthonról megy. Karácsonykor viszont gondoltam egy merészet és nagyot, és bespájzoltam magamnak a The Black Belly of the Tarantula c. klasszikust, amelyben egy masszázsszalon csinos női vendégeit vadászta le egy gyilkos: egy méregbe mártott akupunktúrás tűt szúrt a tarkójukba, amitől megbénultak, de nem haltak meg, majd késsel felvágta a hasukat. Néha meg bekészítek magamnak egy kis pálinkát, legalább átmenetileg kikapcsol az is. Igaz, ettől a problémák még nem oldódnak meg..
2020. ápr. 30. 23:46
 17/38 anonim ***** válasza:
Én mindig az vagyok. 😬
2020. ápr. 30. 23:49
 18/38 anonim ***** válasza:
54%
Velem pont karácsony előtt szakított a kedves ex...leírni se tudom, hogy hogy teltek az ünnepek...
2020. ápr. 30. 23:49
 19/38 anonim ***** válasza:
78%

Egész héten 😄

Ez a bezártság most már teljesen az őrületbe kerget, lassan minden nap sírok egy órát miatta.

Március 11 óta vidéken vagyok, 3 alkalommal mentem ki élelmiszert venni. Alapjáraton nincs itt semmi, de most aztán pláne...

2020. ápr. 30. 23:51
 20/38 anonim ***** válasza:
66%

Hétvége vagy sem, én mindig az vagyok :) Hát igen, ha mást nem is, legalább az erre való hajlamot örököltem :)

Hát ez van, az élet alapvetően pocsék, ráadásul unalmas is.

2020. ápr. 30. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!