Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem vagytok ilyenkor hétvégén depressziósak?
Meg főleg az ünnepek előtt ... mindenki csinál valami, párjával van kimozdulnak, ünnepelnek, tv-znek stb...
Mi nekünk meg maradt a gyakori rinya és az unalom
Tényleg, a levelezések jók a világban.
#Általánosságában
Vannak még jó dolgok, csak a szar ne lenne ilyen többségben. De hazafelé jó "összefutni" a félszemű macsekkal, látni a Holdat amikor telihold van, ráadásul "bazinagy" a Hold, vagy éppen örülni annak, hogy a retro lámpákban izzót cseréltek így még pár évig működni fognak és MÉG nem pusztítják el őket :)
Lány vagyok, de én simán elmennék egyedül nyaralni, izgalmas lenne az tuti.
Nézd a jó oldalát egyedül vagy és így egy csomó mindent tudsz csinálni
> Lány vagyok, de én simán elmennék egyedül nyaralni, izgalmas lenne az tuti.
> Nézd a jó oldalát egyedül vagy és így egy csomó mindent tudsz csinálni
Én egyedül szoktam utazni. Csodálkoznak is az emberek, hogy egyedül utazom el hónapokra a világ másik végére. Emberek alatt többnyire a helyi taxisokat értem, akikkel szoktam pár szót váltani. :D Lányként könnyebb, rögtön akad rengeteg önjelölt tour guide meg ilyenek, akik útján be lehet illeszkedni. Nem jóképű férfiként az egyedüli utazás nagyon-nagyon magányos... :)
Én is nyaraltam már egyedül és ronda figuraként olyan volt, mint valami Mr.Bean nyaral, mert hasonlóan idétlen tudok lenni, hogy magamat szórakoztassa, mert különben belehalnék az unalomba.
Igazából én most annyira jól érzem magam mióta levetetettek rólam a kapitalizmus láncai, hogy akkor leszek csak igazán depressziós, ha visszaáll minden a régibe. Komolyan mondom mindjárt inkább fogom és elköltözök Tibetbe, csak hagyjon engem a sok nyomorult ember meg a rabszolgahajcsár világ (tökmindegy mit dolgozol, úgyis valaki rabszolgája vagy). Ez nem más mint egy börtön, amit emberek hoztak létre embereknek, de olyan szinten folyik mindenhonnan a cukormáz, hogy az embereknek általában fel sem tűnik, hogy ülünk a szrban.
Nekem ez egyszerűen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!