Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem vagytok ilyenkor hétvégén depressziósak?

Figyelt kérdés

Meg főleg az ünnepek előtt ... mindenki csinál valami, párjával van kimozdulnak, ünnepelnek, tv-znek stb...

Mi nekünk meg maradt a gyakori rinya és az unalom

2020. ápr. 30. 23:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, a levelezések jók a világban.

#Általánosságában

Vannak még jó dolgok, csak a szar ne lenne ilyen többségben. De hazafelé jó "összefutni" a félszemű macsekkal, látni a Holdat amikor telihold van, ráadásul "bazinagy" a Hold, vagy éppen örülni annak, hogy a retro lámpákban izzót cseréltek így még pár évig működni fognak és MÉG nem pusztítják el őket :)

2020. ápr. 30. 23:56
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, de én simán elmennék egyedül nyaralni, izgalmas lenne az tuti.

Nézd a jó oldalát egyedül vagy és így egy csomó mindent tudsz csinálni

2020. máj. 1. 00:04
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Melózok, az még mindig lehangolóbb mint otthon egyedül csapatni valami jó játékot/zenét/akármit.
2020. máj. 1. 00:10
 24/38 anonim ***** válasza:
27%

> Lány vagyok, de én simán elmennék egyedül nyaralni, izgalmas lenne az tuti.

> Nézd a jó oldalát egyedül vagy és így egy csomó mindent tudsz csinálni

Én egyedül szoktam utazni. Csodálkoznak is az emberek, hogy egyedül utazom el hónapokra a világ másik végére. Emberek alatt többnyire a helyi taxisokat értem, akikkel szoktam pár szót váltani. :D Lányként könnyebb, rögtön akad rengeteg önjelölt tour guide meg ilyenek, akik útján be lehet illeszkedni. Nem jóképű férfiként az egyedüli utazás nagyon-nagyon magányos... :)

2020. máj. 1. 00:14
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Én is nyaraltam már egyedül és ronda figuraként olyan volt, mint valami Mr.Bean nyaral, mert hasonlóan idétlen tudok lenni, hogy magamat szórakoztassa, mert különben belehalnék az unalomba.

2020. máj. 1. 00:17
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nem nyilatkozom. 🤨
2020. máj. 1. 00:42
 27/38 anonim ***** válasza:
66%
Önszex, drogok, a ráknak a roll. :) Az utolsó helyett inkább HardCore, mert... will never die. :))
2020. máj. 1. 01:01
 28/38 anonim ***** válasza:
62%
Én inkább neurotikus vagyok, különösen amiatt, hogy a járókelők többsége (a biciklisek meg még inkább) nagy ívben lesz?rják a kijárási korlátozás által előírt 2 méteres távolságot, és ha szólok, még nekik áll följebb.
2020. máj. 1. 01:27
 29/38 anonim ***** válasza:
55%

Igazából én most annyira jól érzem magam mióta levetetettek rólam a kapitalizmus láncai, hogy akkor leszek csak igazán depressziós, ha visszaáll minden a régibe. Komolyan mondom mindjárt inkább fogom és elköltözök Tibetbe, csak hagyjon engem a sok nyomorult ember meg a rabszolgahajcsár világ (tökmindegy mit dolgozol, úgyis valaki rabszolgája vagy). Ez nem más mint egy börtön, amit emberek hoztak létre embereknek, de olyan szinten folyik mindenhonnan a cukormáz, hogy az embereknek általában fel sem tűnik, hogy ülünk a szrban.

Nekem ez egyszerűen nem.

[link]

2020. máj. 1. 01:36
 30/38 anonim ***** válasza:
De. Mert tudom, hogy holnap, holnapután meló...
2020. máj. 1. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!