Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/35 anonim válasza:
"A nők akik fikázzák, csak billentyűzet huszárok, élőben másznának is ráfele a farkára Alekosznak."
Összefutottam vele párszor, tőlünk nem messze lakik (vagy legalábbis lakott pár éve). Ennek ellenére még egyszer sem másztam a farkára 😂
Szerintem aki "kiqrt okos" ember, az pl egy egyetemen kutat, csecsemőkön végez életmentő műtéteket vagy a doktoriját írja, nem egy legalja proli valóságshowban szerepel.
32/35 anonim válasza:
Hát persze. Mert egy ember csak úgy lehet okos, művelt, ha ilyen pályákon mozog, másképp biztos nem tudja segíteni a környezetét. Kérlek, mesélj még! 🙂
34/35 anonim válasza:
"Hát persze. Mert egy ember csak úgy lehet okos, művelt, ha ilyen pályákon mozog, másképp biztos nem tudja segíteni a környezetét. Kérlek, mesélj még!"
Nem dehogy! Például beugorhatnál, és feláshatnád a kertem, vagy megszereletnéd a vícsapot amíg csajozok. Látod, diploma nélkül is lehetsz hasznos, nem vitatja senki
35/35 anonim válasza:
Talalkoztam vele, jartam nala (mar pontosabban az anyjanal, mivel nala lakott akkor is), hat melysegesen buta, elkepesztoen (mondjuk ez a videoin is atjon, semmi ujdonsag nem ert). Fogalmazzunk ugy, hogy uzleti beszelgetes volt, ne de nehogy ugy ertsetek, hogy o uzletember lenne, csak trash-bulvar szereplokent lett volna erdekes, de aztan letettunk rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!