Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/35 anonim válasza:
IRL sokkal izgalmasabbak azok, akik minden trollkodáson felhúzzák magukat és 190-es pulzussal magyarázzák, hogy ez egy latin kifejezés, és azt jelenti, hogy ... :D
12/35 anonim válasza:
Proli és rettentően buta ember. Egyéb kérdés?
14/35 A kérdező kommentje:
Szerintem te vagy a buta. :D
2020. ápr. 30. 22:32
15/35 A kérdező kommentje:
Egyébként csak a külsejéről tettem fel kérdést.
2020. ápr. 30. 22:32
16/35 anonim válasza:
"Tök jó kiállású legény."
Alekosz! Te vagy az?
17/35 anonim válasza:
#11: ingerfüggők természetesen izgalmas embereket keresnek. Engem a tudáshiány érdemként való tálalása (tkp. felmagasztalása) bosszant, különösen a tipikus bunkó magyar társadalmi közegben. Lényegében ez csinált Alekoszból médiasztárt. A vérnyomásom amúgy kösz, jól van. Általában 100/70 körüli, szerintem most is, mert gyakorlatilag félálomban vagyok, úgyhogy valószínűleg összekeversz valakivel.
18/35 anonim válasza:
"A nők akik fikázzák, csak billentyűzet huszárok, élőben másznának is ráfele a farkára Alekosznak." elbaztad az estém te állat
19/35 anonim válasza:
Elképzeltem ahogy az a tojásfejű fostenger izzadva liheg felettem BAZ de undorító.
20/35 anonim válasza:
1: Olyan a felső teste, mint egy kérdőjel, felül balra domboródik, alul jobbra.
2:Nem okos, csak okoskodik, és ilyen Oravecz Nóra-kaliberű közhelyeket puffogtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!