Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen 24 óra alatt 90 like közepesen jónak számít?
Figyelt kérdés
29 éves férfiként.2020. ápr. 28. 21:03
1/9 anonim válasza:
Ennyitosztottál ki. Csúnyák a csajok?
2/9 anonim válasza:
Ennyit osztottál ki? Csúnyák a csajok?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem match, hanem like.
2020. ápr. 28. 21:07
4/9 anonim válasza:
Ééééédes Istenem. 29 évesen mint egy ovis. Miért? Téged ez mennyire befolyásol?
De várj, mindjárt megmondják a többiek, hol a helyed a világban!
5/9 anonim válasza:
Engem meg jobbra húzott több szép csaj és match is lett, akkor ez most jóóóó? Óvó néni, ügyes voltam?
Ez tényleg egy 5 éves gyerek értelmi szintje...
32F
7/9 anonim válasza:
Nekem évek alatt jönne össze ennyi, ha pózolós fotót töltök fel fél év, ha félrevezető dolgok vannak a háttérben(menő verda, kéró) egy hét, ha belemanipulálok a képbe akkor hozom nagyjából ugyanezt
9/9 anonim válasza:
Én nagyon irigykedem most rád. Nekem 5 nap alatt lett 10 like. Te ezért most egy jobb férfi vagy mint én, igazi alfa hím. Ha lenne barátnőm oda adnám egy éjszakára, hogy meghágd, legyen igazi férfival is dolga egy életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!