Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek engem csak a vékony nők érdekelnek? Csak is úgy mond az számít nálam hogy vékony legyen. És én meg nem vagyok egy nádszál 89kg
174 cm
Nem full izom de jóval több mint ahogy írtad a zsír
"Van rajtad minimum 20 kg felesleg."
Ezt így meg tudod mondani? Ember, 88 kiló vagyok, 20 kilóal könnyebb 12 évesen voltam. Most van rajtam mondjuk 2 kiló súlyfelesleg, amit leginkább magamon veszek észre, mert más inkább izmosnak, vállasnak lát...
És te hány centi vagy?
Párom 172 centihez 63-64 kg, vékony, szálkásan izmos.
És mivel a kérdező is leírta, hogy rajta inkább zsírfelesleg van, plusz azért 174 centihez azért a 89 kg eléggé durván elhízott. Szóval, erről csak ennyit.
5.
A kérdező leírta a magasságát, te nem. Azért ha valakinek tudod a magasságát és a súlyát (+leírja hogy nem testépítő világbajnok), akkor abból úgy kb ki lehet következtetni az alkatát.
Kérdező, én fél év alatt fogytam pár évvel ezelőtt 24 kg-ot. Előtte nekem is lehetetlennek tűnt a dolog, de sikerült. Csak annyi a titka, hogy ne igyál egyáltalán alkoholt, ne cigizz, járj el naponta aerob (vagyis gyalogló) edzésre (ami jobb fogyáshoz, mint a futás), ezen kívül ne egyél szar-szemét-egészségtelen kajákat és állj át egy diétás étrendre. Ami előre mondom főleg sovány húsokból és egyéb fehérjeforrásokból, zöldségekből, illetve kevés szénhidrátból (de nem cukorból!) fog állni.
Ne legyél rossz értelemben vett átlagember, aki teljesen szarik a táplálkozására. Nem dagadtnak születtél, csak a rossz életmódod miatt lettél az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!