Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 on èves,30 as fiatalemberek. Ti hány elutasitas utan mondtátok azt, h állj es ne tovább? Mi lett a reakció (megvaltoztatok vagy hagytátok az egeszet)? Lett valtozas?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 17:03
11/17 A kérdező kommentje:
ír
2020. ápr. 28. 19:26
12/17 anonim válasza:
Igen, itt ugye 2 dolog találkozik. Egyrészt a nőknek mindig van bőven választékuk, független attól hogy épp foglaltak-e vagy sem, másrészt ösztönösen mindig jobb pasit akarnak. Ezért van az, hogy lehetsz te a akármilyen ideális társ vagy férj, gyakorlatilag csak idő kérdése, mikor lépnek le mellőled. És akkor csodálkoznak a nők, hogy a férfiaknak nincs kedvük elkötelezni magukat, miután párszor jól megszívták.
13/17 anonim válasza:
Azért abban, hogy a nőket hagyták így elvadulni, a társadalmi kultúra is bőven hibás. A nő alapból igen közel van az állati ösztönökhöz. Ha ezt nem szankcionálják vasszigorral, ahogy a régebbi időkben, akkor ilyen pokoli válság az eredmény, mint ami most van. Ha jogokat adsz neki, kezdi leértékelni, amije van, és még több kell neki. A megoldás pedig az, hogy kollektíve vonjuk meg tőlük a többletjogaikat.
14/17 anonim válasza:
13, ez baromság. Nem élünk a középkorban, hogy korlátozzuk a nőket. Nem büntetni kell őket, hanem megérteni, mit miért tesznek és ennek megfelelően cselekedni férfiként, hogy ne te legyél a naiv balek, aki ráfázik az egészre.
15/17 anonim válasza:
#14 megmosolyogtattál. Sok sikert ehhez:)
16/17 anonim válasza:
Konkrétan soha nem utasítottak el kimondva, de mindig tudtam és nem is próbálkoztam, erőltettem tovább a dolgot ha nem érdekeltem a csajt. Továbbáltam és kerestem valaki mást. Vagy nem. Mert minek erőltetni? Egyedül is elvagyok aztán ha lesz valaki aki megtetszik próbálkozom nàla.
17/17 anonim válasza:
Rám egyszer egy csaj rendőrt hívott. Ott megtört valami, pedig annyi történt hogy ott szálltam le a buszról ahol ő és elakartam hívni randizni.
Én elég sokat örlődök, mert egyrészt ha nem kockáztatsz nem lesz sikered és elhalad melletted az élet.
Másrészt meg enélkül is élhetsz tök jó és taralmas életet, és jobb ha arra koncentrálsz amid van, ahelyett hogy arra amid nincs. Elkell fogadni, hogy ezt dobta a gép. Van akinek lába nincs, van aki afrikába születik és nincs mit ennie, és vagyunk mi a jómódban akik szüzen éljük le az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!