Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan reagálod le ismerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálod le ismerős körökben, társaságban, ha megkérdezik, miért nincs senkid/szűz vagy?

Figyelt kérdés

Én pl. nagyrészt ez miatt nem is bulizok pl.

Régen se buliztam, de ezek miatt most meg főleg nem. Ha elmennék, azon paráznék, hogy én valami kívülálló vagyok,meg hogyan kéne lereagálni az ilyen kérdéseket, mikor mindig elő kerül a téma.

2019. dec. 18. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem szokták megkérdezni, de ha kérdeznék, megmondanám.
2019. dec. 18. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Választ adok.
2019. dec. 18. 16:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokták megkérdezni. Az néha elhangzik, hogy van-e barátnőm. Adok egy nemleges választ, és annyi.
2019. dec. 18. 16:22
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ ki hogy kérdezi, de ha valaki direkt kellemetlenkedni akar, annak visszatámadnék a helyedben, ha van valami hibája, arra kérdezz rá, revans. De ha csak simán érdeklődik mondd meg nyugodtan egyenesen, van akit tényleg érdekel vagy épp azért kérdezi hogy bemutasson valakinek :)
2019. dec. 18. 16:31
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

A szüzességemre úgy emlékszem, hogy olyan 13-15 éves korom óta soha senki se kérdezett rá. Oké, hogy én lány vagyok, de ha valaki férfiről megtudom, hogy esetleg egyedülálló, soha eszembe se jutna rákérdezni hogy szűz-e. Legyen akármilyen idős/fiatal. Az ismeretségi körben pedig az okokra, mármint hogy miért vagy egyedül, nem igazán szokás rákérdezni, legalábbis az én környezetemben ilyen fel sem merül. Van? Jó. Nincs? Nem baj, majd lesz, ennyi, le van tudva a kérdés.

Szerintem ez olyasmi, mint amikor az embernek van egy pattanása az orrán, ő maga nagyon tudatos vele kapcsolatban, látványosnak hiszi és folyton attól retteg, hogy mások mit gondolnak meg vajon milyen messziről látszik, közben meg senkit nem érdekel és észre se veszi senki. Szóval ezen az alapon, bár tudom, hogy nem egyszerű, de próbálj meg nem izgulni a kérdésen. Ha felmerül, csak vonj vállat, hogy nem volt szerencséd a szerelemben, és ennyi. Senki sem fog faggatózni, hogy pontosan mi a magyarázata meg miért alakult úgy az életed, ahogy, hidd el.

2019. dec. 18. 16:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem reagálok rá semmit, mintha nem is hallottam volna, mert senkinek semmi köze hozzá és nem tartozom senkinek magyarázattal.

Azt meg hogy szűz vagyok nem tudja senki.

2019. dec. 18. 17:11
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

- "Miért nincs barátnőd?"

- "És neked miért van?"

Viccet félretéve: aki közel áll hozzám, az tud annyit a magánéletemről, amennyit kell. :) Másnak meg semmi köze hozzá.

2019. dec. 18. 17:24
 8/16 anonim ***** válasza:
En leszarom. Azert nincs csajom, mert mar volt eleg, es teljesen tonkretettek.
2019. dec. 18. 17:37
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha így állsz hozzá nem is lesz. Hazudsz pár nőt, ha kérdeznek róla, nem akarsz róla beszélni szevasz, vagy kamuzol. Ha meg ismerős kérdezi, azok úgy is tudják, azoknak kár kamuzni, megmondod szevasz, én is megmondom, kerülnek lányok a társaságunkba (haverok által), megmondom nekik ez van, most mit kamuzzak? Emberként, férfiként is selejt vagyok, mindig is az voltam, nem érdemeltem nőt ennyi. Nyilván akivel ismerkedsz annak nem szabad, ott elő kell adnod a sikeres, potens férfit.
2019. dec. 18. 17:52
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Ismerősi körben nagyjából tudunk egymásról ilyen dolgokat, hogy kinek volt e vagy éppen van párkapcsolata. A szüzesség más tészta, régebben (tizen éves koromban) sokat hecceltek miatta, de aztán felnőttünk, nekem is lett kapcsolatom, elvesztettem (mármint a szüzességem), szóval már nem kellen mit "szégyellnem". Egyébként jelenleg nem tudok olyanról aki komoly kapcsolatban lenne a társaságban. Durva nagyon. Idén minden ismerős, haver szakított. Szóval valami nagy gond van a világban azt hiszem...
2019. dec. 18. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!