Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 30-as férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 30-as férfi, mint én, aki már elfogadta, hogy, , ma is vagy holnap is" felesleges bepróbálkozni a nőknél, akkor is ha jó napotok van, mert úgyis aznap este is egyedül alszotok el?

Figyelt kérdés
Milyen nektek ez a monotnitás, hogy csak a munka, aztán délutánonként és este meg csak az egyedüllét? Nem rossz érzés? Vagy már jól viselitek?
2020. ápr. 28. 11:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De ugye kérdés inkább az, hogy hogy lehet így boldog lenni vagy annak látszani, ha bárhová mész ,,boldog" párokat látsz (lehet nem azok, csak mutatják, de ezt nem tudhatod ismeretlenként)? Nem indul el valami mélyen belül, hogy szinte csak te vagy szingli ott (vagy persze fiatalok, de nekik még van idejük bőven)?
2020. ápr. 28. 14:27
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Akkor most tekintsünk el az első fél vagy egy évtől, azaz a mézes időszaktól. Mert kb. itt van egy kapcsolat esszenciája, később meg már jön a megalkuvás, a beletörődés, a szívás, a passzivitás, sokszor meg a szenvedés stb.

Az emberek nem azért akarnak kapcsolatot, hogy a későbbi szakaszban legyenek, hanem pontosan az elejéért. Ahol ott van az izgalom, ahol még a szex spontán és érezni hogy mindketten akarják, ahol még hisznek a másikban, ahol egyfajta délibábot kergetnek. Ez viszont csak az eleje. Na ez kellene mindenkinek!

Ami utána jön többségében, akkor inkább 100X élnek egyedül.

Persze tudom, itt a gyk-n minden válaszolónak 30 éves házassága van, ahol szuper minden és heti 15-20X szexelnek, ami sokkal de sokkal jobb és élvezetesebb mint az elején.

2020. ápr. 28. 17:46
 13/16 A kérdező kommentje:

Persze tudom, itt a gyk-n minden válaszolónak 30 éves házassága van, ahol szuper minden és heti 15-20X szexelnek, ami sokkal de sokkal jobb és élvezetesebb mint az elején.

Ezt en is eszrevettem itt sok tucatszor. 30 as nok es 6-8 eve a parjukkal de sokkal jobb es tobb a szex mint az elso 1-2 èvben. Ezeken en is jot mosolygok.

2020. ápr. 28. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Na igen. A legtöbb ember alapeleme, de különösen a nőké, a hazugság.Simán eltiltanám őket a szavazati jogtól és a szabad párválasztás lehetőségétől is.
2020. ápr. 28. 17:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolso. Szerintem a nok ezt ugy hivjak h kegyes hazugság. Vèlhetoen azert irja le h kapcsolatban van (holott egesz nap itt van es irogat), h ne irjanak neki az itteni fèrfiak.
2020. ápr. 28. 17:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Talán azért nincs nőd, mert lebratyizol egy nemierőszakolóval.
2020. ápr. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!