Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet igazi barátság férfi és nő között?
Figyelt kérdés
Az én véleményem szerint csak egyfajta laza baráti viszony létezhet, mert ha ez túl szorosra fordul, akkor vagy párkapcsolat, vagy a barátság összeomlása következik be.
Különösen nehéz a dolog ha az egyik fél egyedülálló és magányos, mert akkor a magányos fél úgymond sebezhetőbb. Érdemes ilyenkor a barátság fenntartására törekednie az egyedülállónak, vagy távolodnia érdemes a másiktól?
2020. ápr. 26. 14:55
11/16 anonim válasza:
igen. Nem mindenki vonzódik mindenkihez úúúúgy.
12/16 anonim válasza:
Most aki szerint van barátság az levan pontozva? :D
13/16 Noblesse Oblige válasza:
Létezik. Nekem csak férfi barátaim vannak már. Mert rájuk lehet számítani. Ezek közül a legjobb barátom az esküvői tanúm is volt. Nálunk sosem volt gond vagy vonzalom kialakulása. Ismerik a párom, sőt az ő révén ismerhettem meg őket. És ők tartottak tiszteletbe annyira minket, hogy ez soha fel sem merült. Bulizni is elmehettem velük párom nélkül, mindig vigyáztak rám.
14/16 Kornikus00 válasza:
Létezik, ha egy csaj nagyon de nagyon ronda! Akkor kizárt hogy nőnek tekintsen rá egy férfi barát! Ha már szép a nő, ott előbb utóbb kialakul érzelem, vagy fordítva. Szerintem bizonyos ideig létezik csak.
15/16 anonim válasza:
De utolso Attól mert meg a férfi nem akarja attól meg a lany akarhatja!!!
Ezért is csak is akkor van ha a lany leszbi a srac meg meleg!
Mert ha van egy kevés kis szexualis vonzalom is vagy egyéb vonzalom akkor az mar nem barátság! Valamint ha egy lakatal an szigetre kerül ezek előbb utobb dugni fogtok mig egy azonos nemű baratoddal sosem!!!
16/16 anonim válasza:
amíg igazán sexuálisan érdektelen létezhet. Nekem is van ilyen , de ha fordul onnantól nem tud lenni és ez egy idő után kiütközik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!