Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nagy a baj?

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. Soha nem szeretett senki. A lányok mindig nagyon lekezelően bántak velem és a kedvesebbek is csak leráztak. Már le is mondtam néhány hónapja a kapcsolatokról és hogy nekem valaha is lesz. A baj hogy most 3 lány is azt mondta hogy sokkal többet szeretne tőlem mint a barátság. Nekem ez nagyon bejött hogy végre valakinek kellenék. Mind 3 a lány nagyon bejön és nagyon szívesen akarnék én is többet barátságnál. A 2 lánytól kaptam időt átgondolni. A harmadik lány folyamatosan kérdezgeti hogy mikor leszünk már együtt. Az egyik lány mikor látta hogy nem tudok mit mondani ebben a helyzetben azt mondta hogy látja hogy meglepett de nagyon nehezen viselné ha csak barátok maradnánk. Mikor ezt mondta néhány könnycsepp kicsordult és ettől én is majdnem elsírtam magam. A másik lány látszólag nyugodtan de kissé feszülten azt mondta hogy kapok gondolkodási időt, de ha nem leszek a pasija végleg megszakít velem minden kapcsolatot és soha többé nem látom. Nem tudom mit csináljak. Egyik lányt sem akarom megbántani sem elveszíteni és mindegyiket szeretem de unfair sem akarok velük lenni. Segítsetek mit tehetnék.

2019. okt. 24. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%

Millió sorstársad van itt, szóval jó helyre jöttél

Wellcome, the hell, nigga'

2019. okt. 24. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Egy nagyon fontos dolgot kihagytál: te kivel akarsz lenni? Vonz bármelyik is? Érzel egyik iránt bármit is?

Mert ha csak "jajj de jó, végre lesz valakim, nem baj, ha nem érzek semmit" alapon mész bele, akkor nagyon csúnya hibát követsz el.

Ja valaki iránt van érzelmed, akkor ez a kérdés fel se merült volna benned.

2019. okt. 24. 16:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmesebb válaszokat szeretnék. Mondjuk tényleg a pokolban érzem magam ha erre gondolok.
2019. okt. 24. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Amelyik lány szeret téged és eltudnád vele képzelni magad ne habozz, amelyik sír érted annak biztos sokat jelentesz.
2019. okt. 24. 16:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Mind a 3 lányt szeretem. Nem csak azért hogy legyen valakim. Az utóbbi időben már nem is akartam hogy legyen mert a sok megalázástól megutáltam az egészet.
2019. okt. 24. 16:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs hogy mindhármat szereted. Egyiküket biztosan jobban. Haverilag szeretni valakit meg igencsak kevés egy kaocsolathoz. Gondold át még egyszer.
2019. okt. 24. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Döntened kell, van 3 lehetőséged, az egyiket megkell ragadnod szerintem, a többiektől meg megkell válni.
2019. okt. 24. 16:15
 8/11 A kérdező kommentje:
De pont hogy nem szeretnék megválni. Baráti szinten mindegyikkel szeretném tartani a kapcsolatot mert nagyon jó emberek.
2019. okt. 24. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

El hiszen hogy jó emberek, de el kell válni, mert nem lehet mindenkit megtartani. Egyrészt nem azért vannak, hogy a te szociális egód simizzék. Igenis joguk van azt mondani, hogy akkor ennyi volt, saját magukkal kell foglalkozzanak.

Ha tovább töketlenkedsz meg a kis korábban sértett önérzeted simizgeted, mindhármukat elveszted.

2019. okt. 24. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy csesztet a lány, hogy mikor lesztek már együtt? Xdddd

Dilis vagy mi?

Ez nem így működik.

Nyugodtan beszélgess mind a 3 lánnyal, már aki nem akarja ráderőszakolni magát mert most vagy soha.. :D

Teljesen normális dolog, ha előbb meg akarod ismerni őket, ha nekik ez nem tetszik, jobban jársz nélkülük..

Persze ne húzd sokáig, erre gyorsan rá lehet jönni, ki áll hozzád a legközelebb, nyilván válaszd azt.

2019. okt. 24. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!