Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi idősen nagy hátrány az ha még sosem volt párkapcsolatom?
Eddig mindenki visszautasított, vagy talált jobb fiút.
Nem tudom mi lehet velem a gond, de nagyon szomorú tudok lenni akkor amikor arra gondolok hogy én egy lánynak sem kellek. Es lehet hogy ez még évekig vagy örökre így marad.
22 évesen mennyire hátrány ha valakinek nem volt kapcsolata? (normális párkapcsolatra gondolok, lazább kapcsolatok nem vonzanak engem)
Nem.
Foglalkozz önvizsgálattal, önismerettel, hogy meg tudd, hogy mi a problèma veled és javítsd ki.
Fogalmad meg magadnak nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak és csak ezekre összpontosíts.
"Fogalmad meg magadnak nagyon pontosan, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak"
És ez szerinted így működik?
Ez nem olyan mint mikor kitalálod, hogy milyen paraméterekkel rendelkező laptopot veszel.
A párválasztás egy ösztönös dolog, vagy bejön valaki vagy nem.
Oké, akkor keresd tovább a tűt a szénakazalban. De hogy akarsz párkapcsolatot, ha fogalmad sincs, hogy kit szeretnél, oké, persze egy nőt, de hogy milyen legyen külsőre és belsőre?
Ösztönös? Az ember nem ösztönlény! Sokkal fejlettebb, de úgy tűnik, hogy egyesek leragadtak ennél (ösztönlény) a szintnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!