Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderes nők azért kérdezik mindjárt a pasi magasságát, hogy kizáró okokat keressenek, hogy esélyt se adjanak egy talira valakinek?
Mert nem akarom egy 170 cm es pasival elvesztegetni az időm.
Ebből is látszik, hogy a nőknek az idő pénz, jó pasit akarnak azonnal, időben ,,megfejni" (tehát legyen tehetős is).
Vaaaagy mivel mindenkinek egy élete van, azért nem vesztegeti olyanra a véges idejét, akivel biztosan nem szeretne többet. Te se írsz olyan nőre, akiről tudod, hogy úgyse szeretnél többet.
Ha valakinek a magasság a kizáró ok, akkor neki az. Minden joga megvan hozzá.
Én magas vagyok, 195 cm, de direkt nem írom ki mert nem ezzel akarok csajozni, vagy hogy főleg ez alapján vonzódjon hozzám a csaj. A képeimen nem látszik a magasságom.
Ennek ellenére Tinderen sosem szokták tőlem megkérdezni a csajok, hogy milyen magas vagyok. Már csak maximum találkozáskor, amikor meglátnak és néhányan (de nem mindenki) elcsodálkoznak/meglepődnek rajta.
"
Mert nem akarom egy 170 cm es pasival elvesztegetni az időm."
Én sem. 171 cm vagyok.
Mindenkinek más számít, és ezért bántani bárkit is szerintem primitívség.
Sok nőnek számít a magasság, nekem pl az hogy ne dohányozzon, ne legyen elhízva (ezért egesz alakos kepet szoktam kérni ha nincs).
Nektek meg számít a mellméret, a testalkat, a hajhossz.
És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!