Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jól kereső férfiak (kb nettó 250 alatt), ti hogy viselitek el kínszenvedés nélkül, hogy jó esellyel soha nem lesz normális, átlagosan csinos, értelmesen párotok, mert egyetlen nő sem fogadja el, ha rosszul kerestek?
Kedves kérdező, én is el tudok képzelni jobb melót, mint az orvoslátogató. Jelenleg ez van.
Döntenem kellett, hogy családot akarok-e alapítani, vagy maradok a mamahotelben még pár évig.
30 éves voltam, ez egy olyan mérföldkő volt nekem, amikor is elgondolkodtam, hogy merre megy az életem. Az már nagyjából eldőlt, hogy hatalmas, világot megváltó kutatási eredményeim nem leszenek biológusként.
Viszont mindenképpen szerettem volna családot. Ehhez meg pénz kell, hogy normális lakást tudjunk majd venni a jövendőbelimmel és tudjam őt támogatni, ha gyereket vállalunk.
Egyszerűen prioritást kellett felállítanom az életcéljaim között. Ahelyett, hogy nyavalyognék, a gyik-ok, mint te, hogy nem keresek eleget, én megtettem a megfelelő lépést ahhoz, hogy pénzem legyen.
Te milyen lépést tettél/teszel a céljaid eléréséhez a siránkozáson kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!