Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem jól kereső férfiak (kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jól kereső férfiak (kb nettó 250 alatt), ti hogy viselitek el kínszenvedés nélkül, hogy jó esellyel soha nem lesz normális, átlagosan csinos, értelmesen párotok, mert egyetlen nő sem fogadja el, ha rosszul kerestek?

Figyelt kérdés
Persze ezt úgy mondom, hogy ha eszeveszettül jóképű vagy, akkor valameddig elnézik, de a legtöbb férfi nem ekkora genetikai főnyeremény. Én 33 évesen kínszenvedlsnek élem meg, hiába vagyok diplomás biológus, egy kutatóközpontban sem kaptam nettó 240-250 feletti ajánlatot. A nők levegőnek néznek. Ami ment huszon évesen, az most már nem.
2020. ápr. 23. 15:50
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Orvoslatogato, csak az eleg gusztustalan foglalkozas, h ratukmald az emberekre az adott cuccot. Kell hozza egy gyomor.
2020. júl. 23. 07:56
 22/25 anonim ***** válasza:
57%
Te tényleg "nettó 240!" felirattal a homlokodon járkálsz az utcán? XD Jesszus, nem a fizetéseddel van a baj, csak mondom! :D Ugyan honnan tudná bárki is, hogy szarul keresel első ránézésre? Vagy te úgy mutatkodsz be az embereknek, hogy "helló, nettó 240-et keresek"? XD 33 évesen, jesszus. :D
2020. júl. 23. 14:05
 23/25 A kérdező kommentje:
230 az mentőtisztként, 4 év fősuli után :D de ugye ezt úgyis megtudják mennyi az annyi, ott a bértábla sajna.
2020. júl. 23. 14:12
 24/25 anonim ***** válasza:
33%
Hát ja. Sajna manapság már csak annak van csaja, aki egy milla fölött keres. Nekem is így lett. Kijöttem külfödre dolgozni, majd haza mentem egy hétre és a lábaim előtt hevertek. Elég csak meghívni őket valam drága piára és rögtön a gatyádban matatnak! Persze miután megkaptam a szexet még maradnának reggelig, de én zavarom őket hazafelé és mikor reggel felkelek, már ott az sms, hogy találkozzunk amíg otthon vagyok. :D
2020. júl. 23. 21:12
 25/25 anonim ***** válasza:
62%

Kedves kérdező, én is el tudok képzelni jobb melót, mint az orvoslátogató. Jelenleg ez van.

Döntenem kellett, hogy családot akarok-e alapítani, vagy maradok a mamahotelben még pár évig.

30 éves voltam, ez egy olyan mérföldkő volt nekem, amikor is elgondolkodtam, hogy merre megy az életem. Az már nagyjából eldőlt, hogy hatalmas, világot megváltó kutatási eredményeim nem leszenek biológusként.

Viszont mindenképpen szerettem volna családot. Ehhez meg pénz kell, hogy normális lakást tudjunk majd venni a jövendőbelimmel és tudjam őt támogatni, ha gyereket vállalunk.

Egyszerűen prioritást kellett felállítanom az életcéljaim között. Ahelyett, hogy nyavalyognék, a gyik-ok, mint te, hogy nem keresek eleget, én megtettem a megfelelő lépést ahhoz, hogy pénzem legyen.

Te milyen lépést tettél/teszel a céljaid eléréséhez a siránkozáson kívül?

2020. júl. 23. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!