Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jól kereső férfiak (kb nettó 250 alatt), ti hogy viselitek el kínszenvedés nélkül, hogy jó esellyel soha nem lesz normális, átlagosan csinos, értelmesen párotok, mert egyetlen nő sem fogadja el, ha rosszul kerestek?
Figyelt kérdés
Persze ezt úgy mondom, hogy ha eszeveszettül jóképű vagy, akkor valameddig elnézik, de a legtöbb férfi nem ekkora genetikai főnyeremény. Én 33 évesen kínszenvedlsnek élem meg, hiába vagyok diplomás biológus, egy kutatóközpontban sem kaptam nettó 240-250 feletti ajánlatot. A nők levegőnek néznek. Ami ment huszon évesen, az most már nem.2020. ápr. 23. 15:50
11/25 anonim válasza:
Sokan szeretnének 250 nettót haza vinni. Hol élsz te? Vitrinben? Elárulom neked, hogy az ország 75%-a ez alatt van, és abnak a 75%-nak a 90% még a 160at sem viszi haza.
12/25 anonim válasza:
Jól viselem, teszek magasról a párkapcsolatra, szerelemre, meg egyéb nyálas dolgokra.
13/25 anonim válasza:
23 évesen volt utoljára randim. Azóta eltelt ~közel 8 év.. se randi, se csaj.
Hozzászoktam. Nem is adnám fel a függetlenségemet akárkiért.
14/25 A kérdező kommentje:
23? Oh jajj
2020. ápr. 23. 19:39
15/25 anonim válasza:
Borsodban ez pl. bőven átlagon felüli fizetés.
16/25 anonim válasza:
Párom sem keres ennyit, mégis 4 éve együtt vagyunk. Magamat átlagosan csinosnak, átlagosan értelmesnek és normálisnak tartom. Nekem fontosabb az, hogy ugyanaz a végzettségünk, ami egyben hivatás és hobbi is mindkettőnknek és hasonló az értékrendünk, minthogy olyan mellett legyek, aki lehet, hogy 2x ennyit keres, de fele ennyi mindent nem tudunk megbeszélni. Nem mellesleg engem nem kell eltartani, beosztom a pénzt, van autóm, örököltem házat, szóval nem fogok panaszkodni.
17/25 anonim válasza:
Szörnyen viselem, nehezen tudok beletörődni.
18/25 A kérdező kommentje:
:(
2020. júl. 22. 11:44
19/25 anonim válasza:
Már van ilyen párom, és az összes kollégámnak is.
Közalkalmazottaknál ez sajnos ázlagos fizetés. És mégis van párunk.
20/25 anonim válasza:
Hello. Ezért mentem el diplomás biológusként gyógyszerügynöknek. Korábban én is kutatólaborban dolgoztam, de láttam, hogy nem tudok előrelépni.
Most bónuszokkal kb a 3x-osát keresem a fent említett pénznek. Megnőtt az önbizalmam, jött a csajozás is vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!