Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki rosszul néz ki, akkor vagy vesz egy jó autót, vagy maradnak neki a csúnya lányok lehetőségnek?
#9 Mindegy, miről van szó. Aki azt a 130 kilós nőt megdugta, lehetett volna akár az is, aki itt azt állítja, hogy nem talál nőt. A döbbenetes nők párjai is.
Mindenkinek jutna valaki. A probléma az, hogy néhányunknak csak olyan valaki, akihez nem tudunk vonzódni. Teljesen érthető, ha valaki emiatt frusztrált és megkeseredett lesz, legyen szó férfiról vagy nőről. De egy férfi még mindig szerezhet mondjuk a pénze segítségével olyat, aki bejön neki. Egy nőnek még erre sincs esélye.
"Mondjuk férfiként legalább tudod kompenzálni az előnytelen külsőt ezzel-azzal, pl. pénzzel."
És ezt hogyan kell? Hisz a jó autóval az itteniek azt sugallják ugyanakkora az esély, mint BKV-val közlekedve.
"Egy pár milliós lestrapált “jó autót” a legtöbb átlagos nő meg tudná venni magának, ha akarja. "
Fenébe... Akkor a rengeteg csaj, aki kijelenti, hogy a férfinek legyen autója, mert ő nem fog BKV-ni mind tudna kocsit venni, csak nem akar? :O
Ha ezt eddig tudtam volna, nem zavarom el az összes követelőző csajt, akinek kivan a segge a gatyából, de közben elvárások az egekben. Pedig a jelek szerint csak nem akartak venni kocsit, lakást, miegymást :D
"Hisz a jó autóval az itteniek azt sugallják ugyanakkora az esély, mint BKV-val közlekedve."
Biztos vannak nők, akiknél több az esélye.
De én csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nálam semennyivel nem lett volna több esélye soha. Sőt, olyan is volt, aki nagyon nyomatta ezt, és felháborodott, hogy nem kell nekem, pedig én soha nem tudnám anyagilag azt a szintet hozni, amit ő (pedig de :D), mit képzelek, hogy magas lovon ülök...stb. Mivel egy kajás-piás rendezvényen voltunk, az lett a vége, hogy mikor már 5. kérésre sem kopott le rólam, leöntöttem az italommal.
Na ja, pl. így: [link]
Röhejesek az ilyen kérdések és ezért az autóreklámok tehetők felelőssé. Undorító az a kép, az az üzenet amit sugallnak, hogy "úúhúhúhúúh jóú kocsival mindent lehet" meg hogy egy szar audival fel lehet futni a ház falára, aztán szaltózva megérkezni egy hatalmas épület tetejére. Seems legit!
13#
A férfiak egyetlen értékelhető előnye amit végre nőtől hallani, csak amikor a téma felmerül akkor a férfi egy disznó, szóval ha fizet érte
Csakhát ha fizet érte sem lesz boldogabb, mert egyedül marad, míg a nőknek inkább csak válogatni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!