Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakon kívül nőket is zavar hogy már több mint egy hónapja nincsen lehetőségük ismerkedni, és legalább még egy, de lehet hogy két hónapig sem lesz?
Figyelt kérdés
Ismerkedés alatt bármire lehet gondolni.
Engem pasiként pl eléggé zavar most, hogy semmilyen lehetőség nincsen ismerkedni.
A tavalyi évem katasztrófa volt, a tél simán csak hideg, depresszív, unalmas, és most itt van ez.
De eddig itt gyik-en saját tapasztalatom szerint csak férfiak sajnálkoztak a helyzeten.
Nőket is zavar ez?
2020. ápr. 21. 20:25
11/11 anonim válasza:
Én meg már voltam épp eleget "magammal elfoglalva", és kicsit frusztrál, hogy továbbra is csak ez lesz. Most még 6 év, hipp-hopp 10 lesz belőle, aztán 15, aztán 20... és eltelik így az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!