Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a parotok alkalmanként cigizik?
Figyelt kérdés
Itt főleg arra gondolok, aki a 20-as evei elejen van, és bulikban cigizik2020. ápr. 19. 18:58
1/14 anonim válasza:
Ha ez évi 1-2 alkalom semmi bajom vele. Ha ennél gyakoribb akkor zavar sőt akár kizáró tényező is lehet.
3/14 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze dohányossal.
Ha te összejöttél ilyennel, akkor nem kéne, hogy ez téged zavarjon. Ha zavar, és nem tudod elfogadni így, akkor minek jöttél vele össze?
4/14 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy összejöttem dohanyossal? 🤔
Csak megkérdeztem
2020. ápr. 19. 19:07
5/14 anonim válasza:
Csak buliban cigizzen. Az még belefér, mert amúgy nem bírom a dohányzást. N
6/14 anonim válasza:
A párommal lassan 3 éve vagyunk együtt. Mikor összejöttünk cigiztünk mindketten. Aztán én letettem a cigit. Már lassan 2 éve nem cigizek. A párom ugyanúgy pöfékel. Eleinte zavart, már nem.
7/14 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna! Gyűlölöm a cigit!
8/14 anonim válasza:
Nem zavarna, mert nem jönnék össze dohányossal.
9/14 anonim válasza:
Régen én is partidohányos voltam, de már teljesen kizártam az életemből. A barátom rágyújt egy-egy buli alkalmával, szerencsére csak ritkán, de mindig rosszallóan nézek rá. Ez az évi 2-3 szál nem gond.
10/14 anonim válasza:
Ha rendszeresen, engem az sem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!