Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a parotok alkalmanként cigizik?
Figyelt kérdés
Itt főleg arra gondolok, aki a 20-as evei elejen van, és bulikban cigizik2020. ápr. 19. 18:58
11/14 anonim válasza:
Alapvetően taszít a dohányzás, de az a vicces, hogy én az ilyen "partidohányzást" még taszítóbbnak tartom. Akkor már inkább vállalja fel valaki, hogy igen, dohányzom (és én majd eldöntöm, hogy mennyire tudok ezzel együtt élni, de nem árul zsákbamacskát), mint hogy tagadja, hogy ő ugyan nem dohányzik, de kéthetente elszív egy fél dobozzal buliban, általában megfelelési kényszerből. De nem, Ő aztán nem cigizik.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem értem mire gondolsz, a partycigis sem tagadja, hogy cigizik.
2020. ápr. 20. 10:50
13/14 anonim válasza:
"Nem értem mire gondolsz, a partycigis sem tagadja, hogy cigizik."
Örülök, hogy te ilyen vagy. 4 (egyébként komoly) párkapcsolatomból 3 particigis volt és mind tagadta. Csak meresztettem a szememet, mikor először észrevettem, hogy rágyújtottak. Oké, nem kifejezetten emiatt mentek tönkre ezek kapcsolataim, de akkor is valahol rosszul esett. Ennél még az is jobb (persze nem egészségileg), ha valaki rendesen dohányzik, de legalább nem kamuzik róla.
14/14 A kérdező kommentje:
Én sem cigizek egyébként, nem tudom honnan vetted. És attól, hogy a barátaid nem merték neked megmondani, még nem állja meg a helyét az a kijelentés, hogy mindenki tagadja. (Tudom, nem ezt írtad)
2020. ápr. 20. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!