Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keres minden pasi csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres minden pasi csak szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 15:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
77%
Kikérem magamnak!
2020. ápr. 21. 19:00
 32/35 anonim ***** válasza:
47%
Tetszett a szintén frusztrált privát, kérdező! ;)
2020. ápr. 21. 20:21
 33/35 anonim ***** válasza:
77%

"Tehát aki megteheti mert jó pasi az csak szexet akar, aki meg komolyat az azért mert örül hogy talált végre vkit aki van olyan kedves hogy beéri vele... Értem....XD"

Aki jó csávó az is beeri egy csajjal egyszer, de előtte egyrészt kielvezi hogy racuppantok mint szar a legypapirra. Az hogy te nem ütöd meg a szintet náluk az a te bajod. Én nem tudom milyen kategória vagyok férfiban, de ha valaki emberileg nem vonz, magyarán szerelmes nem leszek bele, netán egyenesen taszít, vagy szimplán nem annyira tetszik mint más akivel akarok kapcsolatot, attól még lehet elkalandozom rajta szexuálisan, valaki ezt ki is használja, a szexkapcsolat annyiból jobb, hogy az kölcsönös megegyezés.

2020. ápr. 21. 21:15
 34/35 anonim ***** válasza:
77%
Leegyszerűsítve egy férfi nem csak azzal akar dugni aki tökéletes... Akit kapcsolatra akar. Egy nő sokkal inkább fordítva van bekötve, nem alkuszik meg szexben sem, oda is kellenek érzelmek, emberi értékek, aztán sokan úgy járnak, hogy belemennek egy ilyen szexkapcsolatba azt hiszi megfogja vele a férfit majd koppan és minden férfi egy rohadt szemét lesz. Minden férfit meglehet fogni, te lövöd túlmagasra a lécet... Megdugni ha átlagos vagy kB. bárki megtenné, az ultra menő hipper alfa is 🤣... Nem csak azzal kéne gondolkodnod neked sem... És akkor nem esnel bele ilyen hibába hogy olyannal koppansz akinél esélyed sincs komolyra.
2020. ápr. 21. 21:24
 35/35 anonim ***** válasza:
Mert a pasik szexmániásak.
2022. júl. 27. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!