Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is elöfordult, nök, hogy a pasi azért akart szexkapcsolatot, mert foglalt volt és ti ezt nem tudtátok?
Sokan mondják , hogy azert akar a pasi szexkapcsolatot , mert nem vesz komolyan , mert igy jó neki stb közben en többször rájöttem , sajnos miutan mar lefekudtem a pasival, hogy baratnöje van es azert akar kötetlen kapcsolatot
Vigyazzatok , mert általában ez az ok , mert ha fuggetlen lenne , nem ez lenne a hozzáállása .
Amúgy a szexkapcsolat még elfogadható is lehetne , ha nem volna több nö is a képben
Én igy jártam , most szenvedhetek
Mert ha több növel talalkozott volna azt még lenyeltem volna , de állandó baratnö az már sok
Ne altasd magad h ha nem lenne foglalt akkor boldog parkapcsolatban elne veled. Az ilyen baratno mellett csajozik es te vagy az egyik csaja. Pont. Neki igy jo es nem gondolja tovabb h mi lenne veled, Jolikaval, Marikaval.
Jah es mielott lefekszem valakivel eltelik nemi ido es megismerem az illetot, a baratait, neha a csaladjat is, igy nem er meglepetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!