Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keres minden pasi csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keres minden pasi csak szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 15:51
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
61%

80%...

Mi vagy te egy megkeseredett nő?

Vagy netán férfi?

Vagy troll?

2020. ápr. 21. 16:32
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mindegyiktől egyenként kéne megkérdezni.

Én azért, mert számomra a párkapcsolat nyűg. Ettől még nem használom ki a nőt, nekem az a legfontosabb, hogy neki is jó legyen. De szexnél többre nem vágyom. Szeretem, hogy szabad és független vagyok.

Meglehet, hogy individualista vagyok, de az én szememben inkább ott vannak súlyos önismereti gondok, amikor emberi lények egymást akarják görcsösen birtokolni vagy a másik véglet, amikor "megbízom benne" felkiáltással azt sem veszik észre, ami az orruk előtt történik. És ezek az emberek beszélnek kölcsönösségről, szeretetről, tisztességről meg erkölcsről.

Ismerem magamat, tudom mik azok, amiktől nagyon frusztrált lennék 5-10 éves távlatban meg hogy nem azért építettem fel az életemet úgy, ahogy, hogy most mindent semmissé tegyek azzal, hogy egy olyan szituációba ugrok bele, ahol nem én irányítom az életemet, mert van egy másik emberi lény is, akinek van beleszólása. A szüleimtől sem tűrtem, hogy beleszóljanak az életembe, a főnökeimtől sem, ezért indultam el az anyagi függetlenség irányában.

Arra meg nem fogok 40 éves koromig várni, hogy hátha egyszer majd jön valaki, akivel mindenben összeillünk, mert nem tartom valószínűnek, hogy ez bekövetkezne, ugyanis aki hasonló hozzám az ugyanúgy gondolkodik, mint én, aki meg ellentétes, azzal meg azért nem jönnék ki, mert más értékrendet vallunk.

2020. ápr. 21. 16:36
 23/35 Kornikus00 ***** válasza:
100%

13-as válaszoló vagyok.

'Mennyi felháborodott kis g-ci! XD Nem értem miért kell tagadni a tényeket.... És csak egyszerűen válaszolni...'

Akkor én válaszolok neked egyszerűen. Nem tudom hogy provokatív-e a kérdésed vagy tényleg ilyen tudatlan vagy!

Tudod manapság nehéz komoly kapcsolatot találni egy átlagos férfinek, mert azokból van elég, a kis réteg a jó pasikból kevés, és az összes nő a jól kinéző, és pénzes pasira van ráhangolva! Az átlagos, vagy a ronda, akár évekig keresi a társat maga mellé, de csak visszautasításkap, szexuális élete meg nincs. Szerintem az van hogy feladják a komoly keresést, és azokra a nőkre koncentrálnak, akik szintén szex kapcsolatot akarnak hogy legalább ez a kis öröm legyen. De ott is pofára esnek, mert a női büszkeség lenézi ezeket a férfiakat. Inkább összejönnek a számukra legvonzóbb pasikkal, akkikkel komolykapcsolat céljából fűzik be a nőket és fekszenek le. De mindig ráfáznak mert ezek a pasik viszont dobják őket, vagy ha már gyerek van, szétválás van. De ebbe már nem megyek bele. Na szóval nagyából ez van

2020. ápr. 21. 16:38
 24/35 anonim ***** válasza:
35%

"Mennyi felháborodott kis g-ci! XD Nem értem miért kell tagadni a tényeket.... És csak egyszerűen válaszolni..."

Hát asszem meg is van a válasz. Ilyen stílussal én is beléd lógatnám, de ettől még kidobnálak a pcsába utána egyből.

2020. ápr. 21. 16:40
 25/35 A kérdező kommentje:
A fusztrációját legyen szíves mindenki nyelje le és pukkadjon meg csöndben magába! Mert az nem érdekel... Akinek értelmes válasza volt azoknak köszönöm szépen!:)
2020. ápr. 21. 16:50
 26/35 anonim ***** válasza:
70%

Mert akikre ti vadásztok azok megtehetik, hogy jól megdugnak titeket aztán otthagynak. Aki normális kapsolatot akar az csak azt kapja, hogy "bocs de én csak barátként tekintek rád".

Egyétek meg amit főztetek.

2020. ápr. 21. 16:52
 27/35 A kérdező kommentje:
Tehát aki megteheti mert jó pasi az csak szexet akar, aki meg komolyat az azért mert örül hogy talált végre vkit aki van olyan kedves hogy beéri vele... Értem....XD
2020. ápr. 21. 17:06
 28/35 anonim ***** válasza:
76%
#27 fején találtad a szöget kérdező!😂
2020. ápr. 21. 17:21
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

Itt te vagy egyedül frusztrált. Attól, mert te tényként állítasz be dolgokat és azokat, akik megmondják, hogy "hahó, ez nem így van" rögtön felháborodott g*cinek nevezed, még nem lesz igazad.

Inkább gondolkozhatnál egy picikét és rájöhetnél arra, amire ebben a kategóriában nagyon sokan képtelenek, hogy a szaros életed és tapasztalataid nem számítanak elég nagy mintának ahhoz, hogy a férfitársadalom egészére vonatkozó megjegyzéseket tehess.

2020. ápr. 21. 18:18
 30/35 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem találnak, mert a nők többsége nem kíváncsi az ilyen szarokra.
2020. ápr. 21. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!