Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti az inceleket a férfiak alsó 80%-ától és minden erről a tőről fakad?
Az egyetlen különbség az, hogy ők képtelenek feldolgozni annak a tényét, hogy nem elég vonzók a nők számára, így a maximum amit elérhetnek, az egy olyan párkapcsolat, ahol egzisztenciával kell kompenzálniuk és cserébe néha talán szex is van, de ott is másra gondol a csaj.
Ez különböző életkorokban felszínre törhet, de a többi ember, aki nem érintett a problémában már csak a jéghegy csúcsát látja, azt, hogy egy nyomoronccá változott az ember a rengeteg elutasítástól és szexuális kitaszítottságtól és az okozattal indokolja a sikertelenséget.
Rengeteg olyan incel is van, aki életvidám, normális emberként kezdte az életét, aki mindig csak barátzónába került és ebből végül elege lett. Tehát nem a személyiségével volt probléma, csak nem volt soha senkivel kémia.
Lehet még nevezni kapcsolatfüggőnek vagy szeretetfüggőnek, de úgy gondolom minden embernek szüksége van erre. Mármint ha kapcsolatra nem is, de szeretetre mindenképp. És szexualitásra is, ha nem aszexuális.
Értelmezési nehézségekkel küzdők kedvéért:
Az alsó 80%-ot nem egy konstans halmaznak kell elképzelni, ahány nő, annyiféleképpen priorizálja és súlyozza a párválasztási szempontokat, de ahogy minden elemezhető és számszerűsíthető, itt is kijön végül egy érték (hasonlóan, mint tőzsdén a P/E vagy a ROI), ami ha egy bizonyos érték alá megy, akkor azt jelenti, ráfizetés egy kapcsolat.
Na, akik azt tanácsolják az inceleknek, hogy szedjék össze magukat meg nem hiszik, hogy ennyi milliárd ember közül nem találnak valakit azt tanácsolják, hogy negatív ROI-val rendelkező kapcsolatba szálljanak bele.
Hiszen ha nincs testi, fizikai vonzalom, akkor értelemszerűen egy nő, aki ilyen kapcsolatba belemegy az valami céllal teszi ezt. Jellemzően anyagi érdekből. Az inceleknek pedig csak ilyen kapcsolatok jutnak, hiszen a fizikai vonzalom hiányzik belőlük.
És a gazdasági hasonlatot tovább folytatva, ahogy a pénzügyileg tudatlan emberek aránya is bőven van 80%, sokszor még vállalkozók is vannak, akik ha mindent összeszámolnának kijönne, hogy alkalmazottként is jobban keresnének kevesebb kockázattal, miért ne lehetne ebből a szempontból vak emberek aránya 80%?
Matematikai szimmetria mániások kedvéért:
A nőknél ugyanúgy megvan az ellenpárja a 80%-nak, csak ott nem szexuális, de sokszor még nem is párkapcsolati tekintetben. De mivel most az incelek témáját feszegetem, erre nem fogok kitérni, egyébként is hosszúra sikerült az egész.
Ad hominem huszárok kedvéért:
Jómagam nem tartom magam incelnek, de szeretek elemezni, kivesézni dolgokat, mindennek a mélyére ásni, összefüggéseket keresni.
Önző sem vagyok (maximum az üzleti életben), tehát a hasonlatom szimbolikus, a legoptimálisabb az lenne, ha csak 0%-os ROI-val rendelkező kapcsolatok léteznének, ahol egyik nem felé sem billen a mérleg nyelve, mind a ketten ugyanannyit nyernek és veszítenek rajta, tehát a teljes egyenlőség, ahol senki nem használ ki senkit.
De ilyen csak egy ideális utópiában létezhetne és a fizikai vonzalom nem számszerűsíthető.
Ennyi maszlagot.
Én 25 évesen utasítottam már vissza nem is egy nőt/csajt. Ha nem is mindet közvetlenül, de közvetve igen. Az ilyen visszautasított nők brutálisan meg tudnak sértődni, utána szóba sem állnak már veled többé.
Pedig amúgy nekem sincs túl sok tapasztalatom, egész életemben volt egy komoly kapcsolatom, és azon kívül soha senkivel, semmilyen szintig nem jutottam el "párkeresés" terén. Még csak egy csókig sem.
Szóval lehet, hogy az itt siránkozó, magukat "incelnek" nevező társaság szimplán csak passzívan utasít vissza potenciális nőket, akik esetleg érdeklődnének feléjük, csak észre kellene venni ezt és lépéseket tenni az ügy iránt. De szerintem inkább az lehet a baj, hogy ezek a férfiak jóval a saját ligájuk felett kereségélnek és másokat észre sem vesznek vagy nem tartanak potenciális "jelöltnek". Pedig lehet közülük kikerülhetne a párjuk, akivel normális kapcsolatuk lehetne.
A nők pedig nyilván elsőkörben nem a "nyomikat" fogják észrevenni, hanem "jobb" vagy legalábbis annak LÁTSZÓ férfiakat. Ahogy a legtöbb pasinak is előbb akad meg a szeme, a tökéletes alkatú, sportos nőn, mint a szomszéd kissé "slamposabb" Gizikén. Így vagyunk kódolva genetikailag.
Szóval nem kell itt semmit elemezni, meg agyalni. Jó választásnak kell LÁTSZANI! Ennyi a titka mindennek.
Kérdező, szerintem igazad van, nagyon intelligensen állsz a témához, ez ritka sajnos.
Előző, mindenki a szépre vágyik, én sose értettem az olyan véleményeket, hogy be kell érni a kevesebbel. Vajon miért kéne olyan párral beérnie valakinek, aki nem tetszik neki kinézetre, és nem vonzódik hozzá szexuális értelemben?
Az meg hogy kinek mi a vonzó, az változó. Nem mindenki szereti a vékony, sportos alkatot, ez egyéni ízléstől függ.
"Ez a "látszani" meg egy csapda dolog. Sokan írják azt, hogy sajnos a pártalálás sikere attól függ, hogy ki mennyire tudja becsapni, ámítani, félrevezetni a választott személyt. "
Én egyáltalán nem erről írtam. Semmi becsapásról nincs szó, nem utaltam ilyesmire. Az, hogy többnek mutatjuk magunkat, a legjobb formánkat mutatjuk a külvilág felé a lehető legtöbb helyzetben szerintem természetes. Akinek nehezen megy a párkeresés annak még pluszban rá is kell erre "játszania". Tehát nekik még jobban túlzásba kell vinni a dolgot. Külső és belső tulajdonságok terén egyaránt.
És ez nem ámítás vagy félrevezetés, egyszerűen a legtöbbet kell kihoznunk magunkból.
Én amikor összejöttem az volt párommal, megkérdeztem, hogy mégis mi volt az ami miatt megtetszettem neki. Az volt a válasza (mielőtt elkezdtünk ismerkedni is találkoztunk már, csak én nem nagyon emlékeztem rá, viszont én megmaradtam neki), hogy ahogy álltam olyan elérhetetlennek tűntem, olyannak aki bármelyik csajt megkaphatja és biztosan a hozzá hasonló nőkkel nem is foglalkoznék. Pedig ennek tök az ellenkezője vagyok. Akkor pl. még életemben nem volt egy nyamvadt randim sem, nem is csókolóztam soha. Szóval többnek látszottam, mint amilyen vagyok. Én erre gondoltam.
11#-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!