Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen életkorban a legkönnyebb, illetve a legnehezebb társat találni?
"Ha mondjuk 15 évestől kezdődik a társkeresés akkor szerintem mindenkét nemnek 15-30-ig nagyon könnyű."
Naaa...
Mindkét nemből a vonzóaknak!
Jövőre leszek 30, és nő. Sosem volt könnyű, mindig gondom volt vele. Még 23 sem voltam, amikor véget ért az utolsó "kapcsolatom". Az is nagy nehezen jött össze.
Egy vonzó nő vagy férfi esetében elképzelhetetlen, hogy ennyi ideig egyedül legyen, mindegy, hogy huszonéves vagy negyvenes.
"Egy vonzó nő vagy férfi esetében elképzelhetetlen, hogy ennyi ideig egyedül legyen, mindegy, hogy huszonéves vagy negyvenes."
Biztos, hogy csak a vonzóság a döntő?
Ismerek nagyon vonzó nőt, ő is 30 lesz hamarosan, és még sosem volt semmilyen kapcsolata (semmilyen értelemben). Ha fotón látod, akkor csak egy gyönyörű nőt látsz, aki biztos sikeres a férfiaknál.
Ha élőben találkozol vele, akkor kb úgy néz ki, mintha a visszahúzódás szobrát mintázta volna meg valaki. Embert nem láttam még ennyire bezárkózónak, egy 2 méteres "ne is szólj hozzám" pajzs lebeg körülötte.
És ismerek olyan nőt, nem is egyet, aki messze nem túl dekoratív, de sosem volt gondja a pasizással (és ez alatt nem csak 1 éjszakásat értek).
Szerintem az, hogy valaki mennyi ideig van egyedül elsősorban nem a kinézetétől függ. De ez persze az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!