Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen életkorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen életkorban a legkönnyebb, illetve a legnehezebb társat találni?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 19. 14:37
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
63%

nekem a 20-as éveimben volt a legkönnyebb.

F

2020. ápr. 19. 15:34
 22/38 anonim ***** válasza:
65%

"Férfiként mondom, hogy SZERINTEM egy FÉRFI számára 30+ -osan. Akkor már van egy élete, karrierje, pénze,...

Itt most TÁRSRÓL beszélek"

Az a TÁRS, aki a karriered, pénzed miatt van veled? Hahaha

2020. ápr. 19. 15:40
 23/38 anonim ***** válasza:
31%

Nőként azt mondom, hogy 30 és 40 között. Addigra kikopik a kanos selejt és beérik az emberek feje lágya. A huadékok a húszasokra cuppannak, aki meg kapcsolatot akar, őket keresi és eléggé felnőtt már ahhoz, hogy alkalmas is legyen társnak.

Sokan fújolnak a 30 fölötti nőkre, de én őszintén várom már ezt a kort. Az a mérhetetlen mennyiségű szexmániás selejt, ami folyamatosan ostromol huszonévesen, rohadtul nem hiányzik már. És azért az emberen 30-40 körül már látszik, hogy mit ért el az életében és mennyire életképes. Nálam ennyivel idősebbet nem választanék, de 30 évesen a 30-asokkal úgy hiszem, sokkal jobban ki fogok jönni, mint azokkal a trógerekkel, akik 20-tól 50-ig rám repülnek jelenleg.

24N

2020. ápr. 19. 15:45
 24/38 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem itt, a válaszok alapján, sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal.

TÁRS = TÁRS. Aki MINDENBEN veled van, akivel gyereket mersz vállalni, akire rábízod a fegyverszekrény kulcsát meg a banki kódodat. Akivel KOMOLY jövőt tervezel.

NEM azt, aki 14 évesen, 2 hétig kefélt!

NEM az, akivel a fősuli alatt együtt laktál, mert így olcsóbb volt az albi.

NEM az, akivel voltál 7 randin, és bemutattad a Fosbúk ismerőseidnek.

Nem az,...

2020. ápr. 19. 15:52
 25/38 anonim ***** válasza:
42%

24: a társkeresés nem csak a holtomiglan-holtodiglanról szól...

Arról szól, hogy van veled valaki, az ember ugyanúgy társat keres gimiben, főiskolán, fiatal felnőttként, vagy elvált/özvegy emberként.

Pedig ebből családot ténylegesen a fiatal felnőttek alapítanak csak jellemzően...

2020. ápr. 19. 15:54
 26/38 anonim ***** válasza:
95%

"Nőként azt mondom, hogy 30 és 40 között. Addigra kikopik a kanos selejt és beérik az emberek feje lágya. A huadékok a húszasokra cuppannak, aki meg kapcsolatot akar, őket keresi és eléggé felnőtt már ahhoz, hogy alkalmas is legyen társnak."

A 30-40 közötti nőismerőseim elmondása szerint a "kanosak" nem eltűnnek, hanem már a gyerekek és a felség mellől folytatják a vadászatot, és általában már a 30+ éves nőkre, mert a tinik minden hirrel ellentétben nem ilyen korú pasira vágynak.

Ha ettől a rétegtől akarsz szabadulni, akkor az életkor nem lesz elég

2020. ápr. 19. 16:00
 27/38 anonim ***** válasza:
77%

Pacsi! En is igy jartam, hatodikos koromig tapadtak ram a lanyok. Menekultem eloluk.. 😆

35F incel

2020. ápr. 19. 16:04
 28/38 anonim ***** válasza:
53%

#23: Én is azt a kort várom, mert hátha akkor a nők már észreveszik azokat akik nem csak dugni akarnak, és nem csak levegőnek nézik az átlag pasikat.

Tapasztalatom szerint ez tényleg így van, egyszer ismerkedtem egy 30+-os nővel, ott már nem arról szólt a dolog, hogy jól esik neki az egópolír, a szponzor, meg az ugródeszka, hanem valóban kölcsönös érdeklődést mutató ismerkedés volt.

24/F

2020. ápr. 19. 16:05
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha mondjuk 15 évestől kezdődik a társkeresés akkor szerintem mindenkét nemnek 15-30-ig nagyon könnyű.

Én 26 éves nő vagyok,de eddig még nem volt gondom a társkereséssel .

Ugye a koromból adódóan nem tudom megmondani,hogy később mennyivel lesz nehezebb maximum az életben látott dolgokból tudok véleményt formálni. Gondolom még úgy 30-40ig szintén esélyes és nem olyan nehézkes párkapcsolatot kialakítani.

40 után is látok rá esélyt de nem gondolom ohgy ott családalapítási célokkal fogtok összeállni ,hanem már 1-2 gyerekkel és válással a hátatok mögött.

2020. ápr. 19. 16:09
 30/38 anonim ***** válasza:

Számomra sem 20-30 éves koromban nem volt könnyű és most sem 35 évesen.

Az sem változtatott semmit, hogy külön élek és saját lakásom van-

2020. ápr. 19. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!