Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen életkorban a legkönnyebb, illetve a legnehezebb társat találni?
nekem a 20-as éveimben volt a legkönnyebb.
F
"Férfiként mondom, hogy SZERINTEM egy FÉRFI számára 30+ -osan. Akkor már van egy élete, karrierje, pénze,...
Itt most TÁRSRÓL beszélek"
Az a TÁRS, aki a karriered, pénzed miatt van veled? Hahaha
Nőként azt mondom, hogy 30 és 40 között. Addigra kikopik a kanos selejt és beérik az emberek feje lágya. A huadékok a húszasokra cuppannak, aki meg kapcsolatot akar, őket keresi és eléggé felnőtt már ahhoz, hogy alkalmas is legyen társnak.
Sokan fújolnak a 30 fölötti nőkre, de én őszintén várom már ezt a kort. Az a mérhetetlen mennyiségű szexmániás selejt, ami folyamatosan ostromol huszonévesen, rohadtul nem hiányzik már. És azért az emberen 30-40 körül már látszik, hogy mit ért el az életében és mennyire életképes. Nálam ennyivel idősebbet nem választanék, de 30 évesen a 30-asokkal úgy hiszem, sokkal jobban ki fogok jönni, mint azokkal a trógerekkel, akik 20-tól 50-ig rám repülnek jelenleg.
24N
Szerintem itt, a válaszok alapján, sokan nincsenek tisztában a fogalmakkal.
TÁRS = TÁRS. Aki MINDENBEN veled van, akivel gyereket mersz vállalni, akire rábízod a fegyverszekrény kulcsát meg a banki kódodat. Akivel KOMOLY jövőt tervezel.
NEM azt, aki 14 évesen, 2 hétig kefélt!
NEM az, akivel a fősuli alatt együtt laktál, mert így olcsóbb volt az albi.
NEM az, akivel voltál 7 randin, és bemutattad a Fosbúk ismerőseidnek.
Nem az,...
24: a társkeresés nem csak a holtomiglan-holtodiglanról szól...
Arról szól, hogy van veled valaki, az ember ugyanúgy társat keres gimiben, főiskolán, fiatal felnőttként, vagy elvált/özvegy emberként.
Pedig ebből családot ténylegesen a fiatal felnőttek alapítanak csak jellemzően...
"Nőként azt mondom, hogy 30 és 40 között. Addigra kikopik a kanos selejt és beérik az emberek feje lágya. A huadékok a húszasokra cuppannak, aki meg kapcsolatot akar, őket keresi és eléggé felnőtt már ahhoz, hogy alkalmas is legyen társnak."
A 30-40 közötti nőismerőseim elmondása szerint a "kanosak" nem eltűnnek, hanem már a gyerekek és a felség mellől folytatják a vadászatot, és általában már a 30+ éves nőkre, mert a tinik minden hirrel ellentétben nem ilyen korú pasira vágynak.
Ha ettől a rétegtől akarsz szabadulni, akkor az életkor nem lesz elég
Pacsi! En is igy jartam, hatodikos koromig tapadtak ram a lanyok. Menekultem eloluk.. 😆
35F incel
#23: Én is azt a kort várom, mert hátha akkor a nők már észreveszik azokat akik nem csak dugni akarnak, és nem csak levegőnek nézik az átlag pasikat.
Tapasztalatom szerint ez tényleg így van, egyszer ismerkedtem egy 30+-os nővel, ott már nem arról szólt a dolog, hogy jól esik neki az egópolír, a szponzor, meg az ugródeszka, hanem valóban kölcsönös érdeklődést mutató ismerkedés volt.
24/F
Ha mondjuk 15 évestől kezdődik a társkeresés akkor szerintem mindenkét nemnek 15-30-ig nagyon könnyű.
Én 26 éves nő vagyok,de eddig még nem volt gondom a társkereséssel .
Ugye a koromból adódóan nem tudom megmondani,hogy később mennyivel lesz nehezebb maximum az életben látott dolgokból tudok véleményt formálni. Gondolom még úgy 30-40ig szintén esélyes és nem olyan nehézkes párkapcsolatot kialakítani.
40 után is látok rá esélyt de nem gondolom ohgy ott családalapítási célokkal fogtok összeállni ,hanem már 1-2 gyerekkel és válással a hátatok mögött.
Számomra sem 20-30 éves koromban nem volt könnyű és most sem 35 évesen.
Az sem változtatott semmit, hogy külön élek és saját lakásom van-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!