Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen életkorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen életkorban a legkönnyebb, illetve a legnehezebb társat találni?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 19. 14:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
32%

Férfiként mondom, hogy SZERINTEM egy FÉRFI számára 30+ -osan. Akkor már van egy élete, karrierje, pénze,...

Itt most TÁRSRÓL beszélek, nem kalandokról vagy egy éjszopásos valamikről.

Nőknek...25 körül. Esetleg 30, ha nincs pujája.

2020. ápr. 19. 15:00
 12/38 anonim ***** válasza:
42%

Attól függ,hogy milyen kapcsolatra keres társat valaki.

Többen írják a szinte tini korosztályt, nem hinném,hogy tartós párkapcsolatra ebben a korban találnak rá.

Mindent alá lehet támasztani példával és cáfolni is lehet.

40 éves nőként nem okozott gondot párt találnom, a gyerekem pedig 18 éves korában ismerkedett meg a lánnyal akivel pár év után összeköltöztek.

2020. ápr. 19. 15:02
 13/38 anonim ***** válasza:
63%
11-es, ha már nem gyereket írsz..."A magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk helyesen ezt a szót: pulya."
2020. ápr. 19. 15:04
 14/38 anonim ***** válasza:
69%

"60 fölött szinte kihalnak a férfiak, nagy a halálozási arányuk, a nők-férfiak aránya kb. 20-80 %."

Valami statisztika esetleg? Mert ez marhaság!

Itt a KSH korfa: [link]

A nő férfi arány a következő:

60 évesek: 53% nő - 46% férfi

65 évesek: 56% nő - 44% férfi

70 évesek: 58% nő - 41% férfi

Igen, kétségkívül a férfiak előbb halnak, de azért az, hogy kihalnak, és ezért nem lehet ismerkedni marhaság. 70 éves korosztályban is bőven van még férfi, az igazi különbség a 85 éveseknél jön el, ahol már 70:30 az arány, a 80:20 még a 90+ korosztályban sem áll elő.

És nem, a halálozás sem 80:20, mert ha így lenne, akkor pár év alatt tényleg elfogynának a férfiak.

Legalább olyanban ne állítsunk hülyeséget, ami ennyire könnyen cáfolható

2020. ápr. 19. 15:07
 15/38 anonim ***** válasza:
59%
Mon.-n minden életkorban lehetetlen.
2020. ápr. 19. 15:10
 16/38 anonim ***** válasza:
31%
14-es! Igazad van, tényleg eltúloztam az arányt, nem néztem a statisztikát. Több 60+ ismerősöm van, akik magányosak, eljárnak mindenféle klubokba, moziba, rendezvényekre, társkeresőkön is fenn vannak és ott tényleg 80/20 % a nők javára. A férfiak valahogy nem mennek rendezvényekre ebben a korban, neten pedig a jóval fiatalabbakat keresik, ha pedig nem, akkor nagyon le vannak gatyásodva.
2020. ápr. 19. 15:11
 17/38 anonim ***** válasza:
78%

"A férfiak valahogy nem mennek rendezvényekre ebben a korban"

Ez inkább indok. És főleg nem mennek olyan programokra, amikre a nők.

Például én szoktam járni színházba egyedül. Általában azt látom, hogy vagy párok vannak, vagy nők (akár barátnővel, akár egyedül). De egyedülálló férfiak, ne adj isten férfi társaság nagyon nagyon ritka.

Ez egy csomó másik kultúrális progamra elmondható. A férfiak többsége belekényelmesedik az életbe, elvan otthon, tv, két sör.

2020. ápr. 19. 15:16
 18/38 anonim ***** válasza:
21%
Van akinek sosem jon ossze, van akinek meg barmikor, nem lehet altalanositani. Mindenki maskor erik meg agyilag is a parkapcsolatra es van amikor -neha evekig- nem jon olyan szembe, akivel erdemes lenne, akivel passzolsz.
2020. ápr. 19. 15:18
 19/38 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem 16-30 között és 40-45 körül a legkönnyebb. 16-30 között még keresik a társukat, tehát sok egyedülálló van. 40-45 körül pedig a fiatalon házasodottak válnak sokan. Környezetemben ezt látom legalábbis. Tehát ekkor ismét sok szingli van, és ekkor már jobban tudja is az ember mit keres a másikban.

Nehezebb 30-40 között, ez a korosztály a foglalt leginkább. Meg 50 felett. Vagy van párja az embernek, vagy már nehezen kezd új kapcsolatba. Nem mer, vagy nem akar, ragaszkodik a saját kis szokásaihoz, nem akar rajtuk változtatni.

2020. ápr. 19. 15:18
 20/38 anonim ***** válasza:
26%
Hát nem tudom de rám óvodában meg általános iskola alsó tagozatában ragadtak a lányok, persze akkor hidegen hagytak, mert mit kezdtem volna velük? Azóta meg mikor már lenne igényem rájuk levegőnek néznek. Remek.
2020. ápr. 19. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!