Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tudnád, hogy valószínűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád, hogy valószínűleg beláthatatlan ideig nem fogod látni a kiszemelted a korlátozások miatt (akár hetekig, hónapokig), akkor elkezdenél ismerkedni mással, vagy várnál?

Figyelt kérdés

Ha nagyon tetszene egy nő (érzed, hogy kölcsönös), akkor megvárnád, hogy vége legyen a járványügyi idŐszaknak? v. elkezdenél ismerkedni mással?

Mit tennél?

(interneten nem vennéd fel vele a kapcsolatot, mert bizonytalan vagy a kölcsönösségben...de majdhogynem biztosra veszed, hogy viszonzott)

Köszönöm a válaszokat előre is!

2020. ápr. 16. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan ebben a helyzetben vagyok én is. Heti szinten jön rám a sírógörcs, mert nem tudom mikor láthatom újra. Csak remélni tudom, hogy add egy esélyt kettőnknek mikor ennek vége lesz. Fogalmam sincs ő mit szeretne, de rettenetesen hiányzik. Most úgy érzem, hogy ez az átkozott járvány mindent tönkre tett, és még csak meg sem éri nekem ez az áldozat. Bármit megadnék azért, hogy akár csak egy napot is de vele tölthessek.

Visszatérve a kérdésedre! Szerintem mérlegeld mennyire fontos neked, hogy még akarod e vele próbálni. Ha nem akkor, ha ennek vége kezdhetsz mindent előről, de ha igen akkor tarts ki mellette. Beszélj vele, érdeklődj ő hogy bírja a kialakult helyzetet.

Remélem, segítettem 🙂

24/N

2020. ápr. 17. 17:16
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Én pont leszarnám a vírust, mennék ismerkedni, de a lányok nem így gondolkodnak. Nem érdekel, addig próbálkozok a neten, amíg nem találok valakit, akivel találkozni is lehet, és összejönni. Nem akarok teljesen megőrülni a hónapokig tartó egyedülléttől.
2020. ápr. 17. 19:25
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Előbb írj rá és bizonyosodj meg róla, hogy érdekled. Addig minek eldönteni, hogy várj-e. Egyáltalán mire?
2020. ápr. 18. 09:34
 24/27 anonim ***** válasza:
75%
Ja, most látom, hogy te vagy a "nő". Bakker, miért beszélsz a másik nevében? Ha akarsz, írj neki, de ha beszéltetek már és nem jutottatok semmire élőben sem és ő sem hívott, hova várjon rád? Kicsit naiv vagy... Hány évesek vagytok?
2020. ápr. 18. 09:37
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Egyreszt eleg genny dolog lenne emiatt levaltani, masreszt torvenyt es emberi kotelezettseget megszegni egy instant dugas miatt.

Lehet szakitani, nem kotelezo egyutt nyuglodni, de emiatt szakitani aljassag. Es mikor katona valaki? Egyeb korulmenyek? Azert jellem is van a vilagon.

2020. ápr. 19. 19:10
 26/27 anonim ***** válasza:
75%
25-os vagyok, vissza az egesz. Kiszemelt? Akkor mindegy. Talan az eletben nem tortenne semmi, nem viszonzott, vagy senki nem lep semmit.
2020. ápr. 19. 19:12
 27/27 anonim ***** válasza:
52%

“bizonytalan vagy a kölcsönösségben... de majdhogynem biztosra veszed, hogy viszonzott”

Itt baromi nagy az ellentmondás.

Nem értem a logikát.. ha bizonytalan vagy interneten, akkor ez találkozásnál miért más?

2020. máj. 1. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!