Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Elliot Rodger nem adta volna fel ilyen fiatalon, akkor valószínűleg már ilyen barátnője lenne mint ez a rajongója?
2019. nov. 6. 22:07
2/6 anonim válasza:
Én egyszer összejöttem egy gyönyörű nővel, akit rengeteg férfi csodált a külseje miatt, rajtam kívül is. Szerelmesnek éreztem magam. Aztán rájöttem kanos voltam.
Mit jelent az "ilyen barátnője"?
Azóta sem tudok olyan nővel lenni, aki külsőre picit sem tetszik, viszont ahogy megismerek egy nőt egyre szebbnek tudom látni, szép nőket pedig egyre taszitobbnak.
Hidd el, a külső nem minden.
4/6 anonim válasza:
Elliot Roger-nek nem az volt a baja, hogy nem jött neki össze. Mentálisan beteg volt. Nem kapta meg a szülőktől a szeretetet, nem fejlődött ki az érzelmi inteligenciája. Nárcisztikus volt.
Én is így jártam, ha bár 25 éves vagyok, de már jónéhány éve nem is beszélgetek lányokkal. De én tudom, hogy beteg vagyok lelkileg.
5/6 anonim válasza:
Anno amikor elkövette a lövöldözést, feltették netre - persze angolul - a "vallomását". Elolvastam, mert érdekelt, hogy mi vitte rá erre a tömeggyilkosságra. Tipikus gazdag szülők hülyegyereke, az apja valami filmes, a szülők elváltak, tömték pénzzel, de nem foglalkoztak vele. Elit iskolába iratták, aztán ott se állt vele szóba a kutya se, pláne nem az általa idealizált szőke hajú bombázók (más nőt meg se említett, azok nem léteznek, ugye). Szóval több mint száz oldalon csak saját magát sajnáltatta meg írogatta, hogy leszrjak a szőke jónők. Szimplán beteg volt. Nem hiszem, hogy bárkivel is összejött volna. Talán csak ha kezelik.
6/6 anonim válasza:
Ha nem követi el azt amit elkövetett, akkor ez a rajongója nem is tudna a létezéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!