Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tudnád, hogy valószínűleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudnád, hogy valószínűleg beláthatatlan ideig nem fogod látni a kiszemelted a korlátozások miatt (akár hetekig, hónapokig), akkor elkezdenél ismerkedni mással, vagy várnál?

Figyelt kérdés

Ha nagyon tetszene egy nő (érzed, hogy kölcsönös), akkor megvárnád, hogy vége legyen a járványügyi idŐszaknak? v. elkezdenél ismerkedni mással?

Mit tennél?

(interneten nem vennéd fel vele a kapcsolatot, mert bizonytalan vagy a kölcsönösségben...de majdhogynem biztosra veszed, hogy viszonzott)

Köszönöm a válaszokat előre is!

2020. ápr. 16. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

Én ugyan ebben a helyzetben vagyok mint te, de én várni fogok :3

Aztán reménykedem, hogy amikor újra látom őt még mindig szingli lesz :D

24L

2020. ápr. 16. 21:29
 12/27 A kérdező kommentje:
Én is így vélem, nem akarok nyomulósnak tűnni..nincs vele olyan szintű az ismeretség, a kapcsolat, hogy írjak neki interneten.
2020. ápr. 16. 21:30
 13/27 A kérdező kommentje:
11-es, nekem ez megerősítés. Köszönöm! Sok sikert Neked!
2020. ápr. 16. 21:31
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm szépen, neked is sok sikert és kitartást! ❤️ :)
2020. ápr. 16. 21:36
 15/27 A kérdező kommentje:
❤️ :)
2020. ápr. 16. 21:41
 16/27 anonim ***** válasza:
88%

Hasonló helyzetben vagyok én is. Annyi a különbség, hogy még írni sem tudok neki, mert nincs meg az elérhetősége.

Párkapcsolat nélkül is jól érzem magam, úgyhogy megvárom a következő találkozást, és ha még mindig olyan szépen mosolyog rám, akkor megszólítom :)

F

2020. ápr. 16. 21:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Otthon kell ulni es neten a kiszemelttel is hetyeghetsz. Ha meg platoi, virus nelkul se lep senki ugyse.
2020. ápr. 16. 21:46
 18/27 anonim ***** válasza:
78%
Én ugyanilyen helyzetben vagyok, és várok, nincs mit tenni. Mással minek ismerkednék, vele se nagyon tudnék találkozni, akkor meg már nem jobb arra várni aki nagyon tetszik?
2020. ápr. 16. 22:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mivan?

A járvány miatt ígyis-úgyis csak a neten lehet ismerkedni. Akkor miért nem teszed inkább azzal aki tetszik és reményeid szerint viszonzott is??

Ne viccelj már. Írj rá, hogy hogy van, ha érdekled úgyis megy tovább a beszélgetés. Aztán közösen várhatnátok a talit...

2020. ápr. 16. 23:32
 20/27 anonim ***** válasza:
69%

Az én "kapcsolatom" most a vírus miatt szünetel. Nem tudom mi lesz ha ennek vége lesz, hogy találkozunk e még....én szeretném még látni.

Viszont messze vagyunk egymástól.

Jelenleg mindenki neten nyomul, beszélget, stb. Arra gondolok hogy addig lehet megismer valakit közelebbről, és majd inkább vele akar találkozni. Bár még szoktunk írni egymásnak, én nem fűzök nagy reményeket ehez a dologhoz már.

Most mióta tart ez a vírusos sztori, már több olyan nő is rám írt akivel régen ismerkedtünk, de nem lett semmi köztünk. Unatkoznak az emberek, magányosak, ezért irkálnak. Persze nincs ezzel baj, csak mint írtam ebből gondolom, hogy lehet ha újra szabad lesz mászkálni, akkor addigra vagy ő vagy én, már mással beszélünk le randit...

Ezért szerintem mindenképpen írj rá!

Lehet ő sem mer írni, és legalább ezáltal kapna egy kis megerőssítést!

Nem kell csak például annyit írni , hogy hogy vagy ? Nem vagy beteg? Hogy viseled a bezártságot? Tök semleges dolgok. Ebből elindulhat egy beszélgetés! Látni fogod hogy érdeklődő e, ha nem akkor persze ne erőltesd a továbbiakban a dolgot.

De én azt mondom mindenképp jó ha írsz, és nem ciki, nekem is írtak nők és nagyon jól esett!

2020. ápr. 17. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!