Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon sok pénzed lenne elmondanád annak akivel ismerkedsz, vagy titokban tartanád, hogy ne a pénzedért szeressen? Ha viszont csak később mondod el, akkor nem félsz, hogy hazugságra épül az egész?
Ha tényleg nagyon nagyon sok pénzem lenne, valószínűleg nem járnék sok milliós kocsival, és nem aggatnék ki milliós festményeket a falra. Ha neked üvölt az összes tárgyadról hogy sokba került, akkor talán érdemesebb lenne a saját köreiben ismerkedni. (Nem ismerem ezeket a köröket, de biztos vannak )
Azt, hogy van saját lakásod, a kocsis rendben van, stb, nem érdemes direkt eltitkolni. Egyszerűen nem kell direkt kihangsúlyozni, hogy a te tulajdonod.
Nyilván ilyen dolgoktól mentesen gondoltam, különben esély se lenne titokban tartani.
Nem a legjobb ruhában, autóval, és helyre vinném randira. Ezért gondolnám hogy hazugság lenne, mert a megszokott rutinnal ellentétes volna.
csak akkor ellentétes ha így élsz, de ha így élsz akkor minek titkolod ??
ha meg nem így élsz, akkor nem ellentétes a napi rutinnal.
Én nem mondanám el. De ettől nem épülne hazugságra a kapcsolat. A hazugság az lenne ha tudná, hogy pl milliárdos vagyok és ezért mondaná, hogy szeret.
Az, hogy szeret de nem említem, hogy gazdag vagyok az még nem hazugság. Ismerkedésnél azért nem feltétlen tárgyalok meg mindent, hiszen van amiről nem kell tudni. Pl a lábméretem se tudja minden csaj akivel ismerkedek, de ettől már hazugságra épül a kapcsolat?? Vagy ha nem mondom el, hogy milyen tusfürdőt használok, melyik a kedvenc vajam, esetleg azt hogy anyámnak mi a kedvenc színe. De ezek nem hazugságok. Szimplán nem kell tudni.
Nem vagyok nagyon gazdag, de a randi partnereimnél azért jellemzően sokkal jobban megy.
Nem szoktam kérkedni vele, nem viszek bankszámla kivonatot, és eléggé lelombozó, mikor a randi partner kezd el például ilyesmit firtatni, akkor nem attól, félek, hogy hazugságra épül a kapcsolat, hanem attól, hogy a pénzre, így inkább otthagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!