Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nyavalyognak, hogy a nőknek csak a kigyúrt pasik kellenek, miért nem tesznek próbát, és mennek el kondizni maguk is?
A kondibérlet nem megfizethetetlen, sőt, van egy csomó gyakorlat, amit otthon is el lehet végezni. A táplálkozásra odafigyelni sem nagy szám, kevesebb chipset kellene zabálni, és máris jutna zseton csirkemellre meg brokkolira.
Vagy azért nem emelik meg magukat a nyavalygók, mert mélyen legbelül tudják, hogy úgysem a kigyúrtság hiánya a kudarcaik oka?
Jártam konditerembe és őszintén szólva egy ideig jó volt. Haverokkal mentünk én csak poénnak meg időtöltésnek fogtam fel, elvégre egyetem mellett az ember mi mást csináljon. :D Félreértés ne essék, komolyan, normálisan megcsináltam a gyakorlatokat és eljártam rendszeresen, sőt kérdezgettem, segítséget is kértem olyan ismerősöktől akik komolyabban edzettek.
De kb. fél év után nagyon nem volt már kedvem hozzá. Meguntam. Az egyetemi konditerem még elment, mert nem jártak sokan oda, nem az a tipikus felkapott hiper-modern "fittnesz" hely volt, hanem egy igazi lepukkant szocreál eldugott helysége.
Aztán az egyetem után lett barátnőm és ő nyomására is elkezdtünk (párszor lementem vele én is) edzeni. Na az viszont tényleg ez a már említett "nagymenők" által látogatott (drága) hely volt. Azt egyenesen gyűlöltem és fölösleges időtöltésnek láttam.
Én inkább mentem volt biciklizni vagy túrázni...
De ezektől nem lesz az ember "Michelin bábú", szóval ezek nem menők... Csak a konditerem, mert azon kívül nincs élet.
De tovább megyek. Amikor fizikai munkát végeztem, sokkal erősebbnek éreztem magam és sokkal jobban is néztem ki, mint bármikor a kondizástól. Az sosem látszott meg rajtam. Annyi értelme volt, hogy amilyen teljesdítményre (súlyok emelése szintjén) képes voltam alapból is azért a kondizás révén már nem kellett megszakadnom, hanem sokkal könnyebben ment. De egy idő után nem fejlődtem semmit és nem is látszott rajtam semmennyire meg. Vékony maradtam, mint előtte.
Annyi értelme volt még, hogy folyton fáradt voltam és utána semmihez sem maradt már kedvem.
Szóval köszönöm, de én nem kérek a konditermekből. Inkább akkor elmegyek tekerek egyet, vagy kimegyek fát vágni esetleg más fizikai munkát csinálni. Szerintem hasznosabb is és ingyen van mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!