Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Nektek szimpatikus ha egy férfi viccesebb az átlagnál? Például ha meglát egy kóbormacskát az utcán akkor utánaszalad mintha megakarná fogni? Szereti a minőségi humort. F/44
":DD annyira jo h van aki komolyan veszi ezeket a kerdeseket, ez a "minosegi" humor."
44F naponta írja ide a retardált kérdéseit, és egészen biztos vagyok benne, hogy magát humorosnak tartja, még ha konkrétan nem is szaladgál kóbor macskák után. (Bár el tudom képzelni)
Szeretem az abszurd humort, de ez a macskás "vicc" még nekem sem esik le..
Egyébként a kevesebb néha több, aki állandóan löki a poént, az havernak rendben van, de kapcsolatra nem kéne.
Nekem a Tom és Jerry jutott eszembe erről. De szegény macskát kergetni mert azt hiszed ez vicces őszintén nem sőt elképzeltem hogy te kergeted a macskát az állatvédők meg kergetnek téged.
A kutya egyébként szokta kergetni a macskát sőt macska is a másik macskát sőőt patkány is kergetett már macskát de egy kakas is megkerget simán egy macskát ha a tyúkjait zaklatná, sőt manapság már struccot is tartanak na az az embert simán megkergeti.
Ha vicces a pasi nem ugyanaz mint amit te leírtál mert az nem vicces hogy viccből macskát kerget. Én egyszer egy bácsit láttam egeret kergetni nem volt vicces. Sajnáltam szegény állatot ahogy szalad a nagy darab bácsi elől. De szerencsére Jerry tipusú volt mouse-ka a bácsi nem érte utol. De ugy látom változnak a kérdéseid stílusa. Unatkozol erre már rájöttem. És direkt írsz ilyen kérdéseket egymagad vagy többed magad sőt szerintem az éveid száma sem 44 maximum 13 vagy 10-en x. Szoktak ilyet csinálni unatkozó gyerekek akik unatkoznak otthon. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!