Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ha a pasi pontosan olyan magas mint ti?
Es tegyuk fel, az arcat a kovetkezo kepek kozul valaszthatjatok ki (amelyik a legjobban tetszik)
Akkor egy 10es skalan (ahol a 10es azt jelenti h mindenkeppen randiznal vele, az 1es azt h semmikepp), hany pontot adnal neki? Fontos h pontosan, centire egymagas veletek!
Korodat, magassagodat es azt h parkapcsolatban vagy-e ird oda.
Boldog husvetot, es koszi ha valaszolsz.
Alkattól függ. Nem vagyok kövér, de vannak idomaim és van rajtam izom. Ha valaki velem egymagas, eléggé jó súlyban kellene lennie ahhoz és eléggé edzettnek vagy legalábbis macisan erősnek kellene lennie ahhoz, hogy ne erezzemegy törékeny nyikhajnak.
Nem azért preferálom a magasabbat, mert magas, hanem azért, mert kevésbé törékeny (kivéve ha nagyon vékony). Egy velem egymagas ember esetében nehezebb feladat férfiasnak és erősnek tűnni hozzám képest. Ha ez adott, akkor ugyanúgy tetszik, mint 10 centivel magasabban. Ha nem, és csak pálcikalábú vagy pocok, akkor értelemszerűen nem annyira vonzó.
Párkapcsolatban vagyok
24 éves
170cm
A párom centire pontosan akkora mint én, vékony, én meg dagi vagyok. Egyiküket se zavarta soha, az meg hogy más mit gondol kit érdekel.
Egyébként ki van az első képen? Nekem csak egy hibauzenet jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!