Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok olyan férfit találni, aki nem akar gyereket?
Téged is anya szült és cserélte a sz@ros pelenkádat!
Valamint megsúgok: rengeteg, semmihez sem hasonlítható öröm és boldogság van a gyerekekbe!
Minden élőlény alapvető ösztöne a reprodukció. Na most ezt az a brutális jólét, fényűzés és pompa beárnyékolja. Egyébként fingod sincs milyen egy saját gyerek. Én nem nézlek le, a természet úgy is elvarrja a szálakat.
Jó borozgatást a naplementébe még 80 éves korodba is, természetesen az aktuális szerelmeddel, és sok. sok lájkot az akkori fotóidhoz! ;)
Hallom én, hogy elvileg sok pasi van aki nem akar gyereket, de sajnos nekem se sikerül őket kifogni.
Csak annyit tudok mondani, hogy ne add fel, keress tovább és majd csak jön valaki. Viszont mindig tisztázd az elején, hogy ne raboljátok egymás idejét.
LOL
az ismerős csajok mind azért panaszkodnak, hogy a pasik nem akarnak gyereket. Úgy tűnik, csak te nem vagy képes egy ilyet sem találni.
2-es valaszoloval ertek nagyon egyet. Nagyon rosszul hangzik, ahogy megindokolod.
En olyan no vagyok, aki soha nem akart gyereket. Talan ez se hangzik sokaknak jol, az emberi fajt nem akarom szaporitani, nem vonz semmi egy emberben, megijeszt, nyomaszt a gondolat. Plusz herotom van a jatszoterektol, tanito nenitol, viszont hegyet maszni akarok, veszelyes sportokat uzni, stb...
De kisajatitani a tarsamat sosem.
"Másrészt ha öreg lesz az ember és a párjával is történik valami, akkor nem árt, ha nincs egyedül a világban."
Ajánlom hogy menj be egy öregek otthonába és kerdezd meg az időseket hogy mikornlátták utoljára a gyerekeikrt unokáikat.. meg fogsz lepodni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!