Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok olyan férfit találni, aki nem akar gyereket?
"azt akarom,hogy csak én létezzek számára"
Gyerek témától függetlenül az ilyen csajokat messzire kerülni kell. Tudod, a férfiaknak is vannak barátai, rokonai, hobbijai stb. fenének se kell egy ilyen csaj, aki mindent megvonna, mert körülötte forog a világ...
32F
#2 Vagyok. 25 évesen én is így gondolkodtam, nincs ebben semmi. Viszont 30 fölött rájön az ember, hogy nem lesz örökké fiatal. Egyrészt a boldog párkapcsolat is ellaposodik egy idő után, kell valami komolyabb cél is a közös nyaraláson kívül. Másrészt ha öreg lesz az ember és a párjával is történik valami, akkor nem árt, ha nincs egyedül a világban.
Senki sem azért vállal gyereket, mert xaros pelenkát akar cserélgetni, éjszakázni akar, később pedig hurcolászni a gyereket mindenhová... Inkább úgy kell felfogni, mint egy befektetést a jövőbe, adni később fog örömet jelenteni. A kenyér sem a boltba nő, ott is úgy indul a dolog, hogy szántani, trágyázni, vetni, permetezni, aratni, őrölni, végül sütni kell...
Tudod kivel személyeskedj #6-os.
Lehet neked a lyuk hiánya meg az hogy nem kell gyerek valakinek egy és ugyanaz. Szerintem semmi közöd hozzá hogy van e "lyuk" a közelemben vagy sincs. Tudod kit selejtezz le öregem. Remélem neked nincs kölyköd, mert az ilyen hulladék ember mint te, ne terjessze a DNS-ét.
#3-s voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!