Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket taszítana egy ilyen nő?
-25 éves
-még nem volt párkapcsolata
-egy bérelt szobában él
-nem igazán vannak barátai
-minimálbért keres egy irodában dolgozva
-nem szép arcra
-177 centi magas
-67 kiló
-kicsi a melle
-nagyon introvertált
-nem tehetséges (pl zenében, sportban)
-picit fiatal hozzám, de attól függ , ha megvan a közös hang miért ne..
-nekem 1 volt komoly, 1 pedig nem komoly
-teljesen mindegy hol él
-nekem sem igazán vannak barátaim
-tök mindegy mennyit keres, meg amúgy is lehet fejlődni
-a szépség mindenkinek mást jelet
-177cm pont jó
-67kg szerintem teljesen okés
-nem minden a nagy cici...
-én is intro vagyok ezzel sem lenne gond
-attól mert sem zenében , sem spotban nem vagy tehetséges , még élvezheted ezeket, vagy lehetsz másban tehetséges , csak meg kell találnod ami neked tetszik.
Igen. Túl magas. Soha többet nem állnék szóba, velem egy magasságú (vagy magasabb nővel). Ez önmagában nem zavarna, de az hogy a magassága miatt többnek képzeli magát...
Amúgy nincs veled semmi gond. Leszámítva, hogy Te is érzed, hogy nem jó ez így. Így viszont tehetsz ellene.
Azta! Te aztán tudod, hogy add el magad! Felsorolod az összes rossz vagy annak vélt tulajdonságodat és semmi mást, majd azt várod, hogy valakinek megesik rajtad a szíve! Ez aztán igazán vonzó megközelítés!
Akkor most menj és gondold át újra a kérdésed, mert így nem kezdünk hozzá semmihez! A választ te is tudod.
Nem taszítana, főleg, hogy ismerkedéskor gondolom úgysem sorolnád így fel ugyan ezeket ha nem az a cél, hogy ne is legyen kapcsolatod.
Pl nekem sem nagyon vannak barátaim, az számomra nem gond, meg eddig nekem is csak 2 kapcsolatom volt, azok sem túl komolyak, tehát még inkább ennek is örülnék.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!