Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket taszítana egy ilyen nő?
-25 éves
-még nem volt párkapcsolata
-egy bérelt szobában él
-nem igazán vannak barátai
-minimálbért keres egy irodában dolgozva
-nem szép arcra
-177 centi magas
-67 kiló
-kicsi a melle
-nagyon introvertált
-nem tehetséges (pl zenében, sportban)
A tehetség önmagában csak előkelőbb helyről való indulást jelent. A végkifejlet nincs determinálva általa.
Aki jó valamiben, azért jó benne, mert gyakorolja, foglalkozik vele. Vagyis a tanulás, gyakorlás, kitartó munka mindig előrébb juttat, mint a tehetség gyakorlás nélkül.
Bárki képes elsajátítani bármit, amibe belelát és érdeklődik iránta. Belefektetett idő és energia kérdése.
Tehetségtelenséggel pedig azok szoktak takarózni, akik kifogást keresnek az új dolgokba való belekezdéshez - vagyis félelemből, vagy önbizalom hiányból fakadóan maradnak komfortzónán belül. Velük általában nem lehetséges vitatkozni sem, mert nem tudnak kiállni magukért és kerülik a konfliktushelyzeteket.
A kutatás, önfejlesztés, tanulás, új dolgok elsajátítása nagyon fontos. Számomra teljesen közömbös egy olyan nő, aki nem tud lenyűgözni a tudásával, érdeklődési körével, szakértelmével egy adott területen...stb
.
.
A listád párkapcsolatra kitérő része aggasztó, hogy vajon miért nem volt eddig... Valószínűleg zárkózottság miatt.
A lista többi eleme nem túl lényeges. Nem vagy alacsony, ez nagyon tetszene, de nem érdeke a mellméret, sem az arcod szubjektíven nem szépnek kategorizálása.
A munkahelyen, lakhelyen bármikor lehet változtatni.
Barátaim nekem sincsenek.
Én is introvertált vagyok.
Röviden ennyi a véleményem.
(Szintén 25 éves vagyok)
Kép nélkül ezt nehéz megmondani. Az hogy nem vagy szép arcra, az relatív dolog, lehet hogy csak te hiszed azt magadról, és akadna olyan férfi, akinek tetszenél.
A többi tulajdonság pedig nem kizáró ok.
Ha ezt ferfi irna akkor vilag luzere lenne ezen az oldalon aki picsog minden szarert.
Am ferfikent azt mondom, h egyedul a csunya arc ami nallam ezek kozul kizaro, de kozel se biztos h tenyleg csunya vagy attol meg h igy latod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!