Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket taszítana ha kiderül, hogy a Nő akivel randiztok boncmesternek tanul?
Figyelt kérdés
Legyen bármilyen gyönyörű és csinos.2015. okt. 3. 19:28
1/18 anonim válasza:
Ismered a viccet :D /csak ne hozza haza a munkát/
2/18 anonim válasza:
Nem taszítana, mert az is csak egy munka, még ha nem is egy csúcs munka, de ha normális nő, azzal együtt kellene.
3/18 anonim válasza:
inkább legyen boncmester, mint prosti.
5/18 anonim válasza:
nem, de ha mondjuk egy kézimunka közbe elkezdene viccelődni, azzal hogy hol volt a keze ezelőtt akk kifutnék az ablakon álló pöccsel Xd
6/18 RRR válasza:
amíg nem hozza a munkáját,addig nem
7/18 anonim válasza:
Dehogy taszítana, büszke lennék rá, ez egy kemény, erős gyomrú nő :)
8/18 anonim válasza:
Legalább lenne valami téma ami érdekel engem is.
9/18 anonim válasza:
Nem olvastam végig ki mit írt, de mikor megláttam ezt a kérdést, és elképzeltem a szituációt, az esti joghurt visszajött.
Szerintem ez a véleményem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!